- Autor: STOB
- Doba přípravy (min.): 20
- STOB recept
- Porce: 2.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Vejce celé (syrové) | 110 |
Pórek | 20 |
Ředkvičky | 100 |
Hořčice plnotučná průměr | 10 |
Tvaroh odtučněný průměr | 100 |
Pečivo celozrnné průměr | 100 |
Dochucovadla:
sůl, pepř
Energetická hodnota celkem: 2290 kJ
Bílkoviny (g): 38,
Tuky (g): 15,
Sacharidy (g): 65,
SAFA (g): 4,
Cukry (g): 11,
Vláknina (g): 8,
Sůl (g): 2
Energetická hodnota na 1 porci: 1145 kJ
Bílkoviny (g): 19, Tuky (g): 7.5, Sacharidy (g): 32.5, SAFA (g): 2, Cukry (g): 5.5, Vláknina (g): 4, Sůl (g): 1
Postup přípravy
Vejce uvařte natvrdo a nechte vychladnout. Vejce nakrájejte na kostičky a smíchejte s tvarohem a hořčicí, dochuťte solí a pepřem. Podávejte s celozrnným pečivem a salátem připraveným z ředkviček a pórku. Salát můžete ochutit citrónovou šťávou, solí a pepřem.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.