- Autor: Hanka Malkova
- Doba přípravy (min.): 40
- Porce: 6.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Knäckebrot Wasa original | 66 |
Cottage 20% průměr | 360 |
Vejce celé (syrové) | 150 |
Créatif Duo Bonduelle zeleninová směs sterilovaná | 130 |
Eidam 30% | 40 |
Dochucovadla:
sůl, pepř
Energetická hodnota celkem: 4138 kJ
Bílkoviny (g): 83,
Tuky (g): 40,
Sacharidy (g): 71,
SAFA (g): 21,
Cukry (g): 22,
Vláknina (g): 18,
Sůl (g): 5
Energetická hodnota na 1 porci: 690 kJ
Bílkoviny (g): 13.8, Tuky (g): 6.7, Sacharidy (g): 11.8, SAFA (g): 3.5, Cukry (g): 3.7, Vláknina (g): 3, Sůl (g): 0.8
Postup přípravy
Množství ingrediencí odpovídá malému pekáčku. Dno pekáčku poklademe knäckebroty. Náplň si připravíme z cottage, vajec, přidáme libovolnou zeleninu (sterilovanou, čerstvou nebo povařenou - kromě kombinace hrášku s mrkví můžete použít i špenát se žampiony, zelené fazolky, brokolici, kukuřici nebo jinou vaši oblíbenou zeleninu), dle potřeby dochutíme solí a pepřem. Ingredience na náplň promícháme a vlijeme na připravený podklad z knäckebrotů. Dáme péct do trouby na 180 °C. Pečeme cca 20 minut, poté přidáme strouhaný sýr a dopékáme dalších cca 20 minut, dokud není náplň ztuhlá.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.