- Autor: muriela
- Doba přípravy (min.): 10
- Uživatelský recept
- Porce: 2.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Červená řepa | 300 |
Citronová šťáva | 20 |
Smetana zakysaná 15% | 100 |
Dochucovadla:
medvědí česnek
Energetická hodnota celkem: 1322 kJ
Bílkoviny (g): 9,
Tuky (g): 15,
Sacharidy (g): 35,
SAFA (g): 10,
Cukry (g): 23,
Vláknina (g): 10,
Sůl (g): 0
Energetická hodnota na 1 porci: 661 kJ
Bílkoviny (g): 4.5, Tuky (g): 7.5, Sacharidy (g): 17.5, SAFA (g): 5, Cukry (g): 11.5, Vláknina (g): 5, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Červenou řepu uvaříme den předem do poloměkka (spolu s bobkovým listem a svazkem tymiánu). Řepu oloupeme a nastrouháme na hrubo. Zakápneme citronovou šťávou, promícháme. Přidáme zakysanou smetanu a na drobno nasekané 2 listy medvědího česneku. Promícháme. Podáváme jako přílohu k masu.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.