- Autor: Banaska
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Voda, minerální vody bez příchutě | 1200 |
Brambory zimní | 350 |
Cibule | 50 |
Mrkev | 50 |
Petržel - kořen | 50 |
Celer bulva | 80 |
Celer řapíkatý | 120 |
Pohanka | 50 |
Olej běžný (řepkový, slunečnicový) | 10 |
Dochucovadla:
Česnek dle chuti, majoránka, sůl.
Energetická hodnota celkem: 2819 kJ
Bílkoviny (g): 18,
Tuky (g): 12,
Sacharidy (g): 123,
SAFA (g): 1,
Cukry (g): 23,
Vláknina (g): 18,
Sůl (g): 0
Energetická hodnota na 1 porci: 705 kJ
Bílkoviny (g): 4.5, Tuky (g): 3, Sacharidy (g): 30.8, SAFA (g): 0.3, Cukry (g): 5.8, Vláknina (g): 4.5, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Zeleninu orestujeme na oleji, zalijeme horkou vodou, přidáme brambory a pohanku lámanku. Vaříme do změknutí. Po odstavení dochutíme rozemnutou majoránkou.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.