- Autor: Humpalka
- Uživatelský recept
- Porce: 5.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Cizrna sterilovaná | 120 |
Tvaroh polotučný průměr | 150 |
Česnek | 4 |
Cibule | 30 |
Dochucovadla:
sůl,pepř
Energetická hodnota celkem: 1319 kJ
Bílkoviny (g): 24,
Tuky (g): 9,
Sacharidy (g): 33,
SAFA (g): 4,
Cukry (g): 16,
Vláknina (g): 9,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 264 kJ
Bílkoviny (g): 4.8, Tuky (g): 1.8, Sacharidy (g): 6.6, SAFA (g): 0.8, Cukry (g): 3.2, Vláknina (g): 1.8, Sůl (g): 0.2
Postup přípravy
Cizrnu sliji a ručním mixérem ji rozmělním do hladka.Cibuli a česnek oloupu,cibuli nakrájím ha jemno a česnek nastrouhám na jemném struhadle.Cibuli a česnek přidám k cizrně a pomalu ručním mixérem s metličkami zašlehávám tvaroh,dokud směs není dostatečně spojená.Někdy ji musím ředit mlékem,aby nebyla moc hutná.Osolíme a opepříme podle chuti.Podáváme nejlépe s celozrnným chlebem.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.