- Autor: Karolína Fourová
- Doba přípravy (min.): 45
- STOB recept
- Porce: 2.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Salát ledový | 40 |
Jogurt bílý polotučný průměr | 80 |
Mouka kukuřičná | 20 |
Kuřecí prsa bez kůže (syrová) | 200 |
Bageta cereální průměr | 200 |
Dochucovadla:
chilli, sušené bylinky (bazalka, oregano, tymián)
Energetická hodnota celkem: 3670 kJ
Bílkoviny (g): 70,
Tuky (g): 13,
Sacharidy (g): 113,
SAFA (g): 4,
Cukry (g): 10,
Vláknina (g): 10,
Sůl (g): 3
Energetická hodnota na 1 porci: 1835 kJ
Bílkoviny (g): 35, Tuky (g): 6.5, Sacharidy (g): 56.5, SAFA (g): 2, Cukry (g): 5, Vláknina (g): 5, Sůl (g): 1.5
Postup přípravy
Kukuřičnou strouhankou smícháme s trochou chilli a sušenými bylinkami. Kuřecí prsa očistíme a nakrájíme na medailonky, obalujeme v bílém jogurtu (40 g) a poté v připravené strouhance. Maso pečeme v troubě rozpálené na 180 °C do zlatova. Jogurtový dresink si připravíme ze zbylého jogurtu a nasekaných bylinek. Celozrnnou bagetu plníme hotovými stripsy, salátem a dresinkem.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.