- Autor: Karolína Fourová
- STOB recept
- Porce: 6.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Čočka Vapeur Bonduelle | 330 |
Cibule | 50 |
Česnek | 5 |
Rajčata | 80 |
Rajčata sušená | 15 |
Rajčatové pyré | 40 |
Ocet Balsamico | 5 |
Olej olivový | 15 |
Dochucovadla:
sůl, pepř, sušené oregano, hrst nasekané bazalky + na ozdobení
Energetická hodnota celkem: 2419 kJ
Bílkoviny (g): 32,
Tuky (g): 18,
Sacharidy (g): 64,
SAFA (g): 3,
Cukry (g): 17,
Vláknina (g): 18,
Sůl (g): 4
Energetická hodnota na 1 porci: 403 kJ
Bílkoviny (g): 5.3, Tuky (g): 3, Sacharidy (g): 10.7, SAFA (g): 0.5, Cukry (g): 2.8, Vláknina (g): 3, Sůl (g): 0.7
Postup přípravy
Všechny ingredience rozmixujeme a podáváme s pečivem ozdobené lístky čerstvé bazalky. Lze použít také jako dip se zeleninovými hranolky.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.
na nové recepty