- Autor: Karolína Fourová
- Doba přípravy (min.): 20
- STOB recept
- Porce: 20.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Datle sušené | 350 |
Pistácie (nesolené) | 80 |
Kakao Holandské se sníženým obsahem tuku (v suchém stavu) | 30 |
Konopný protein kakao a banán | 100 |
Brusinky sušené | 50 |
Dochucovadla:
vanilka
Energetická hodnota celkem: 9087 kJ
Bílkoviny (g): 75,
Tuky (g): 59,
Sacharidy (g): 328,
SAFA (g): 10,
Cukry (g): 238,
Vláknina (g): 60,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 454 kJ
Bílkoviny (g): 3.8, Tuky (g): 3, Sacharidy (g): 16.4, SAFA (g): 0.5, Cukry (g): 11.9, Vláknina (g): 3, Sůl (g): 0.1
Postup přípravy
Datle vypeckujte a spolu s brusinkami nasekejte v kuchyňském robotu. Přisypte ke směsi ořechy a opět mixujte, dokud ořechy nebudou nasekané na menší kousky. Přidejte 100 g konopného proteinu (my použili kakaový s banánem), 2 lžíce kakaa a pokud je třeba, přidejte také trochu vody. Směs natlačte do pečícím papírem nebo fólií vyloženého plechu na pečení do cca 1cm vrstvy a nechte v chladničce do druhého dne. poté nakrájejte na tyčinky nebo kostičky.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.