- Autor: Hanka Malkova
- Doba přípravy (min.): 15
- STOB recept
- Porce: 8.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Meridian Kešu máslo jemné | 40 |
Kešu (nesolené) | 20 |
Voda | 30 |
Vločky ovesné | 60 |
Kokos mletý | 20 |
Kakao Holandské se sníženým obsahem tuku (v suchém stavu) | 12 |
Datle sušené | 70 |
Energetická hodnota celkem: 4062 kJ
Bílkoviny (g): 25,
Tuky (g): 49,
Sacharidy (g): 106,
SAFA (g): 20,
Cukry (g): 45,
Vláknina (g): 21,
Sůl (g): 0
Energetická hodnota na 1 porci: 508 kJ
Bílkoviny (g): 3.1, Tuky (g): 6.1, Sacharidy (g): 13.3, SAFA (g): 2.5, Cukry (g): 5.6, Vláknina (g): 2.6, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Vločky nameleme (nebo použijeme jemné mleté vločky) a datle rozmixujeme nebo pokrájíme na malé kousky. Ze všech ingrediencí zpracujeme těsto a dle potřeby zředíme vodou. Z těsta tvarujeme tyčinky. Skladujeme v lednici. Místo kešu lze použít i jiné druhy ořechů.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.