TOPlist
Sledujte nás:

Datum registrace: 10. 06. 2011

Jak si nahrát profilovou fotku?

Liba Babina

Sebekoučink

Váš cyklus již skončil. Pro pokračování v Sebekoučinku si založte nový cyklus.

Získané body

Tento měsíc: 0
Celkem: 27245
Zobrazit více

 

?

Jak sbírat body

Počítadlo pohybu

Můj pohyb
Chůze: 0 km
Kolo: 0 km
Cvičení: 0 h 0 min
 
Všichni uživatelé
Chůze: 137169.41 km
Kolo: 66668.00 km
Cvičení: 5713 h 5 min

Přátelé

?

Jak požádat o přátelství

Stob skupiny

 

?

Jak se připojit ke skupině

Liba Babina

Jak psát blog?

Upozornění: Jedná se o blog uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat zásady STOBu.

Jak mou hlavu ovlivnil STOB

13. 04. 2013

Jsem na těchto stránkách již skoro dva roky. Zhubla jsem a nyní si svou váhu držím. Letošní zvláštní zima moc hubnutí nepřeje. Ještě v dubnu, kdy už mívám jarní chutě, ještě se stále krmím dušenou zeleninou, protože je teplá.

Z domu jsem byla zvyklá na stravu hlavně masitou, zelenina se u nás nenosila, maminka jídlo bez masa vůbec jako jídlo neuznávala. Drůbež maminka uměla úžasně upravit, zejména kachnu a husu.

Letos před Velikonocemi jsem chodila kolem mražené kachny, dvakrát jsem si ji vložila do košíku a už si představovala jak ji budu péct. Dělávala jsem ji s jablky vevnitř, byla vždy dobrá. Dvakrát jsem tu kachnu z koše vytáhla, to poté, co můj pohled sklouzl na kachní prsa samý tuk. Tak jsem si koupila kuře, nadila jeho vnitřek jablky, okořenila jako kachnu a vyhrála nad svou mlsnou. A to je to, co jsem se naučila na STOBu, nenechat se ovlivňovat svými chutěmi, dají se nahradit jídlem velmi podobným a ve štíhlejší variantě.

MUDR Iva Málková o tom napsala knihu: Nakupujeme s rozumem, vaříme s chutí.


Hodnocení (10 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

18. 04. 2013 19:59
To jsi chute zkrotila bajecne!!! gratuluji.
18. 04. 2013 19:52
To je skvělé,knížku mám doma :-)
18. 04. 2013 19:48
To je příkladné !
18. 04. 2013 17:36
To je super :-))
18. 04. 2013 14:58
Šikula :-)
13. 04. 2013 23:25
Klobouk dolů a gratulace.Nevím,zda bych měla v sobě tolik sebekázně.
13. 04. 2013 13:37
Libuško. Chvíli to té hlavě trvá :) :) ale pak je to tedy spolu s dobrými radami vlastně taaaaak jednoduché.:D.Díky za milé lidské čtení Tvých blogú
13. 04. 2013 12:19
Libuško zasloužíš obdiv nad tvou statečností,já bych jí z toho košíku (pro jednou ) nechala a moc bych si ji vychutnala
13. 04. 2013 12:01
Teď jsi mě rozesmála, jak si váhala nad kachnou. Já dělala dnes pivovarské knedlíky (jestli neznáte tak jsou z rohlíků a syrových nastrouhaných brambor) a můj se divil, proč jsou dnes tak strakaté, ale chutnalo mu. Kdyby věděl, že místo rohlíků tam byly celozrnné housky :-))
13. 04. 2013 11:10
Až se naučíme, jak kalorické uvařit nekaloricky, tak nám bude hej! Blahopřeju k vítězství nad sebou samotnou!
13. 04. 2013 11:09
jo to je dobrá a chutná varianta, já teda kachnu nemusím vůbec
13. 04. 2013 11:07
Libuško, máš mou poklonu. Já se zatím nenaučila takhle obelhávat. Ale třeba taky jednou. :-)
13. 04. 2013 11:02
Dobře to děláš... i když jednou do roka by tě ani ta kachna nezabila ;-)
13. 04. 2013 11:00
Libuško to je správný přístup. Knihu mám doma je skvělá. Je úžasné jak můžeme udělat zdravější varianty a nikdo to nepozná :-)))
13. 04. 2013 10:59
tu knihu mám taky, je opravdu dobrá. Já jsem oproti Tobe novácek, ale moje nakupování uz je taky jiné. Hlavne se to v nákupním kosíku zelená. za sunku si radsi priplatím a vím, ze mám opravdu sunku z masa a ne z vody.

Kvíz o ceny

Soutěž o produkty Meggle
Soutěž byla ukončena, gratulujeme výhercům. Výhru je nutné si vyzvednout na Dni Zdraví 22.10.2022 v Praze na Pankráci. Více info zde

Ankety

Jaké nové recepty byste chtěli na STOBklubu?

Naši partneři