TOPlist
Sledujte nás:

Datum registrace: 03. 04. 2011

Jak si nahrát profilovou fotku?

Masa55

Sebekoučink

Váš cyklus již skončil. Pro pokračování v Sebekoučinku si založte nový cyklus.

Získané body

Tento měsíc: 444
Celkem: 25171
Zobrazit více

 

?

Jak sbírat body

Počítadlo pohybu

Můj pohyb
Chůze: 4253.90 km
Kolo: 0 km
Cvičení: 1 h 45 min
 
Všichni uživatelé
Chůze: 136869.76 km
Kolo: 66657.70 km
Cvičení: 5696 h 53 min

Přátelé

Stob skupiny

 

?

Jak se připojit ke skupině

Upozornění: Jedná se o blog uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat zásady STOBu.

Prosba

04. 02. 2017

Tak tady sedím a pročítám vaše blogy a je mi krásně po duši.Mám na vás prosbu : prosím dávejte sem vaše osvědčené recepty na luštěniny. Já je nevařím, krom nějaké té fazolové polívky. Luštěniny  ( čočková a hrachová kaše ) mi zprotivily kdysi dávno ve školní jídelně a tak je v mém jídelníčku nemám.  Dnes jsem si už jeden recept vytiskla : chilli čočkový salát. A rozhodně se těším , že najdu jídla co trvale zařadím do jídelníčku.

Jo to víte, s cukry musím zatočit sama a s luštěninami mi pomůžete, tedy pevně doufám ......

 

Hodnocení (2 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

04. 02. 2017 16:46
Děvčata moc děkuji.
04. 02. 2017 14:05
Ahoj Mášo,já jsem na tom ještě hůř než Ty.Vařím jenom čočku na kyselo a z konzervy párek s fazolí:))).Ne ,že bych proti luštěninám něco měla.
Tak se tady na stará kolena něco naučím.
Dasa53,Hanka Ch- tak díky za recepty,odpondělí se budou hodit:))
04. 02. 2017 13:10
Mrkni do mojí fotogalerie Co se semaforkům líbilo je tam polévka z červené čočky, cockova sekana, cizrnove kari, hummus, fazole se dávají do chilli con carne nebo je z nich vyborná pomazánka. Sloní fazole jsou skvělé zapékáné. Čočkovy salát: na zkus uvarena čočka, kys okurka, jarní cibulka, červená paprika, vejce na tvrdo, strouhaný sýr. ... luštěniny jsou super potravina. Dají se z nich dělat i různé karbanatky. . . . . Atd. Atd. Myslím, že od pondělí bude inspirace až až
04. 02. 2017 12:43
dobře propláchnutou (v teplé vodě - důležité kvůli odplavení nadýmajících látek) černou čočku beluga vařím 10 minut s kapkou jablečného nebo vinného octa a pár římskými kmíny, přidám do ní nakrájenou kapii a vařím ještě 5 minut. osolím, opepřím, přidám cibulku osmaženou na sádle (asi 10 g na dvě porce), mezi tím si v troubě rozehřáté na 180-200°C upeču lososa okořeněného běžným kořením (šafrán, kopr, sůl) ca 10 minut (aby byl vevnitř růžový). k tomu hlávkový salát nebo ředkvičkový, okurkový atd. čočka s rybou je skvělá kombinace. dá se použít i červená čočka, ale barevně je lepší ta černá :-)

Kvíz o ceny

Soutěž o produkty Meggle
Soutěž byla ukončena, gratulujeme výhercům. Výhru je nutné si vyzvednout na Dni Zdraví 22.10.2022 v Praze na Pankráci. Více info zde

Ankety

Jaké nové recepty byste chtěli na STOBklubu?

Naši partneři