Datum registrace: 08. 10. 2010
bjolana
Sebekoučink
Váš nezaplacený cyklus byl automaticky zrušen dne 5. 3. 2018. Pro pokračování v Sebekoučinku si založte nový cyklus.
Získané body
Počítadlo pohybu
Můj pohyb | |
---|---|
Chůze: | 0 km |
Kolo: | 0 km |
Cvičení: | 0 h 0 min |
Všichni uživatelé | |
Chůze: | 137205.18 km |
Kolo: | 66668.00 km |
Cvičení: | 5714 h 35 min |
bjolana
Jak psát blog?Bulgur
03. 06. 2014
Ahoj všem , prosím o radu , jak upravujete bulgur - nějaké Vaše nej receptíky .
Hodnocení (0 hlasů):
Komentáře je možné psát až po přihlášení.
03. 06. 2014 21:43
HankaCh
Taky ho jen přivedu k varu a nechám "v peřinách" dojít, mám ho ráda sypký jako přílohu místo rýže, třeba do něj jen nakrájím okurku a bylinky a je to super k rybě, do salátu postudenu ...
03. 06. 2014 20:52
ahoj, mám ho ráda "růžový" - s passatou z rajčat, zasmaženou cibulku nadrobno - jako přílohu. Nebo jako "čínu" - zelí na cibulce s hnědým cukrem vydusit, zkaramelizovat. Přidat k hotovému bulguru a k tomu libovolnou zeleninu na nudličky (u mne vévodí cuketa, mrkvička, paprika - zasmažené nudličky), koření jak je libo. Taky ho nechám jen spařit a dojít. Jde kombinovat s libovolnou zeleninou.
03. 06. 2014 20:21
mám celozrný i obyč, používám všude kam jde dát rýže, nebo z něj dělám kaši, dnes jsme jej měli v rajské polívce. Dobrý je i do salátu se zeleninou nebo tuňákem. Ať Ti chutná :-)
03. 06. 2014 12:06
Zaklad je ho jen zaparit a nevarit. Porci zalit varici vodou a dam ho pod polstar a tam dojde. Muzes si ha dat do ceho chces
bjolana
Aktuality
Kvíz o ceny
Ankety
Jaké nové recepty byste chtěli na STOBklubu?