TOPlist
Sledujte nás:

Datum registrace: 08. 10. 2010

Jak si nahrát profilovou fotku?

bjolana

Sebekoučink

Váš nezaplacený cyklus byl automaticky zrušen dne 5. 3. 2018. Pro pokračování v Sebekoučinku si založte nový cyklus.

Získané body

Tento měsíc: 0
Celkem: 1829
Zobrazit více

 

?

Jak sbírat body

Počítadlo pohybu

Můj pohyb
Chůze: 0 km
Kolo: 0 km
Cvičení: 0 h 0 min
 
Všichni uživatelé
Chůze: 136806.62 km
Kolo: 66657.70 km
Cvičení: 5694 h 36 min

Přátelé

?

Jak požádat o přátelství

bjolana

Jak psát blog?

Upozornění: Jedná se o blog uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat zásady STOBu.

Bulgur

03. 06. 2014

Ahoj všem , prosím o radu , jak upravujete bulgur - nějaké Vaše nej receptíky .
Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

03. 06. 2014 21:43
Taky ho jen přivedu k varu a nechám "v peřinách" dojít, mám ho ráda sypký jako přílohu místo rýže, třeba do něj jen nakrájím okurku a bylinky a je to super k rybě, do salátu postudenu ...
03. 06. 2014 20:52
ahoj, mám ho ráda "růžový" - s passatou z rajčat, zasmaženou cibulku nadrobno - jako přílohu. Nebo jako "čínu" - zelí na cibulce s hnědým cukrem vydusit, zkaramelizovat. Přidat k hotovému bulguru a k tomu libovolnou zeleninu na nudličky (u mne vévodí cuketa, mrkvička, paprika - zasmažené nudličky), koření jak je libo. Taky ho nechám jen spařit a dojít. Jde kombinovat s libovolnou zeleninou.
03. 06. 2014 20:21
mám celozrný i obyč, používám všude kam jde dát rýže, nebo z něj dělám kaši, dnes jsme jej měli v rajské polívce. Dobrý je i do salátu se zeleninou nebo tuňákem. Ať Ti chutná :-)
03. 06. 2014 12:06
Zaklad je ho jen zaparit a nevarit. Porci zalit varici vodou a dam ho pod polstar a tam dojde. Muzes si ha dat do ceho chces

Kvíz o ceny

Soutěž o produkty Meggle
Soutěž byla ukončena, gratulujeme výhercům. Výhru je nutné si vyzvednout na Dni Zdraví 22.10.2022 v Praze na Pankráci. Více info zde

Ankety

Jaké nové recepty byste chtěli na STOBklubu?

Naši partneři