Datum registrace: 19. 01. 2011
dasahradil
Původní Sebekoučink
17 %
0 kg
6 kg
Již zhubnuto: 1 kg
Získané body
Počítadlo pohybu
Můj pohyb | |
---|---|
Chůze: | 0 km |
Kolo: | 0 km |
Cvičení: | 0 h 0 min |
Všichni uživatelé | |
Chůze: | 136802.60 km |
Kolo: | 66657.70 km |
Cvičení: | 5694 h 36 min |
Přátelé
Počet přátel: 4
?
Jak požádat o přátelství
Stob skupiny
dasahradil
Jak psát blog?Jak na parní hrnec
08. 02. 2011
Poraďte prosím jak vařit v parním hrnci.Fakt podrobné rady ,protože všude se píše jen co tam dát,ale už nenapíší jak tam třeba potraviny ukládat a hlavně,když se něco vaří ještě ve vodě,tak do jaké nádobky či misky například rýži dát,kam tu nádobku umístit.Případně přihoďte i nějaký šikovný receptík.Díky moc.......
Hodnocení (2 hlasů):
Komentáře je možné psát až po přihlášení.
14. 04. 2014 09:01
valeoo
já na vaření v páře používám klasický hrnec a mísu k tomu určenou.Dám vodu a zeleninu ukládám podle trvrdosti.Do spod celer,mrkev,petržel,a na vrch brokolice,květák a jiné křehké typy které si postupně odebíáš.A radím s parním hrncem se nejlépe naučíš pokus a omyl .Najdeš si svoje jak ti to vyhovuje.
14. 04. 2014 08:10
S parním hrncem zkušenosti nemám, ale vařila bych tam asi jen zeleninu, brambory, nebo rýži. Na maso používám teflonku, na ní dám 2 g oliv. oleje, je to myslím chutnější. Tuky potřebujem, někde na Stobu jsem četla, že tuky jsou přenašečem chutí. Tak jsem asi moc nepomohla :-))
04. 03. 2014 22:57
Tak už v tom za ty leta vařím skoro všechno.Je to dietní,moc chuťově nevýrazné,ale dá se to jíst. Hlavně otočím knoflíkem a nestarám se ,dokud nezazavoní..Už jsem se opět po několika letech naštvala a začala opravdu poctivě hubnout..... :-).....
dasahradil
Aktuality
Kvíz o ceny
Ankety
Jaké nové recepty byste chtěli na STOBklubu?