Datum registrace: 30. 08. 2012
janajo
Získané body
Počítadlo pohybu
Můj pohyb | |
---|---|
Chůze: | 0 km |
Kolo: | 0 km |
Cvičení: | 0 h 0 min |
Všichni uživatelé | |
Chůze: | 136535.25 km |
Kolo: | 66634.70 km |
Cvičení: | 5679 h 47 min |
Přátelé
Počet přátel: 51
?
Jak požádat o přátelství
janajo
Jak psát blog?jídlo podruhé
11. 09. 2012
Docela by mě zajímalo, jak je to s kalorickou hodnotou jídel před a po tepelné úpravě. například řízek ... v sebekoučinku ho máme jako: maso, vejce, mouku, strouhanku, sůl a pepř a samozřejmě olej .. to je vše , jestli dobře chápu, v syrovém stavu před tepelnou úpravou. Pokud to celé proženu pánví a pěkně to celé osmažím dokřupava (kdo má chut na řízek? já jo : ). tak se ty kalorické hodnoty musí nějak pobláznit k horšímu, ne? Jen by mě zajímalo jak moc ... o 10kJ, o 100 kJ .. jestli je to více, tak to snad ani nepiště : )
Jinak jsem zjistila, že taková jedna palačinka v tabulce k obědu ... je moooc špatná věc : )
Jinak jsem zjistila, že taková jedna palačinka v tabulce k obědu ... je moooc špatná věc : )
Hodnocení (1 hlasů):
Komentáře je možné psát až po přihlášení.
11. 09. 2012 19:10
aanka
no, nevím, třebas napíše někdo fundovanější, ale kde by se ta energie navíc vzala? to by přece porušovalo zákon zachování...:D
11. 09. 2012 19:02
mě třeba přijde, že třeba to celý ten trojobal při smažení získá uplně jinou energetickou hodnotu,ale to bychom asi potřebovali radu nějakýho specialisty : (
11. 09. 2012 17:32
já nevím, řízků se bojím, ale podle mě, když zadáš každou ingredienci v použitým množství, tak máš kalorickou hodnotu řízku a je fuk, jestli vyrobíš řízek, nebo to sníš postupně, mňam mouka, panák oleje,...:-D jen nevím, jak ten olej odhadnout, kolik ho řízek vcucne a kolik tedy reálně sníš...
janajo
Aktuality
Kvíz o ceny
Ankety
Jaké nové recepty byste chtěli na STOBklubu?