Datum registrace: 07. 08. 2013
jesus
Sebekoučink
Váš nezaplacený cyklus byl automaticky zrušen dne 12. 1. 2019. Pro pokračování v Sebekoučinku si založte nový cyklus.
Získané body
Počítadlo pohybu
Můj pohyb | |
---|---|
Chůze: | 0 km |
Kolo: | 0 km |
Cvičení: | 0 h 0 min |
Všichni uživatelé | |
Chůze: | 136532.25 km |
Kolo: | 66634.70 km |
Cvičení: | 5678 h 47 min |
Stob skupiny
jesus
Jak psát blog?kopřivy
19. 03. 2014
Jaro je tu a ze země vyrazily mladé kopřivy. Kdo je umí správně používat, může si zpestřit jídelníček. Pro mě jsou kopřivy delikatesa. Včera byl slunečný den, tak jsem si vyšla na zahradu s gumovými rukavicemi. Natrhala plný sáček čerstvých kopřiv a doma je lehce spařila. Zamíchala je do vařených brambor a s chutí snědla. Dá se také použít do nádivky nebo pod maso. Špenát z kopřiv zná asi každý a mohu jen potvrdit, že chutná lépe než kupovaný špenát. a hlavně nic nestojí, tak dobrou chuť.
Hodnocení (10 hlasů):
Komentáře je možné psát až po přihlášení.
20. 03. 2014 07:55
coumba
Na kopřivový čaj se už také těším, jen u nás nějak ještě nerostou.
19. 03. 2014 14:06
u nás zatím taky nejsou, ale máš pravdu, je to vynikající zpestření do kuchyně, taky používám :-)
19. 03. 2014 13:37
Špenát z kopřiv neznám. Připravuje se stejně jako z listů špenátu?Taky asi nebude v tabulkách, ale asi by se dal počíta jako špenát ?
19. 03. 2014 13:34
Jé tak to na ně taky vyrazím, byla jsem o víkendu a ještě nic nebylo, tak snad už nějaké najdu:-)
19. 03. 2014 13:24
Také každý rok děláme takhle zjara kopřivový špenát. Manžel si i splachuje vlasy tím "vývarem". Možná už o víkendu...!! Dobrou chuť
jesus
Aktuality
Kvíz o ceny
Ankety
Jaké nové recepty byste chtěli na STOBklubu?