TOPlist
Sledujte nás:

Datum registrace: 25. 03. 2012

Jak si nahrát profilovou fotku?

petrusak

Získané body

Tento měsíc: 0
Celkem: 2582
Zobrazit více

 

?

Jak sbírat body

Počítadlo pohybu

Můj pohyb
Chůze: 0 km
Kolo: 0 km
Cvičení: 0 h 0 min
 
Všichni uživatelé
Chůze: 136535.25 km
Kolo: 66634.70 km
Cvičení: 5679 h 47 min

Přátelé

Stob skupiny

 

?

Jak se připojit ke skupině

petrusak

Jak psát blog?

Upozornění: Jedná se o blog uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat zásady STOBu.

první povyražení do restaurace

30. 06. 2012

Tak jsme včera měli den D dcera má první rok školy za sebou a tak bylo za odměnu kino a pak jsme se rozhodli,že půjdem na procházku u nás HK do oblíbených Jiráskových sadů.Bohužel jsem netušila jak se nám ten den protáhne a byl čas na večeři.Šly jsem teda do oblíbené restaurace na večeři.Původně jsem myslela,že si dám salát,ale jelikož mi tam chutná zkusila jsem si objednat konečně něco co jsem ještě neměla-možná se budete smát,ale dala jsem si tygří krevety.Kdybych věděla co to bude už si ty potvory nikdy nedám!Nejen,že plavali totálně v olivovém oleji,ale byli fakt tuhé a jejich chuť nechuť takovou divnou jsem cítila ještě když jsem šla spát.Myslela jsem,že když zhřešim tak mi to aspoň bude chutnat a ono PRDEK.Takže jsem se rozhodla,že když příště něco tak salát a nebo si to raději uvařím doma a budu vědět co tam dávám.Je fakt,že ano manželovi tam tentokrát nechutnalo 600kč v háji a ani jsme si to neužili-tomu se říká pech :-)))
Hodnocení (5 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

09. 07. 2012 08:18
hodně mě lákají ty mořské potvory,hlavně jak to každý vychvaluje,ale hrozně se toho štítim,asi bych nesměla vědět že to jím a pak bych věděla :-)
03. 07. 2012 09:37
CcLuln: každý má jenom tu Stodolní v Ostravě zafixovanou :-D
03. 07. 2012 07:35
To já byla jednou v Ostravě na školení a když jsme šli večer hledat restauraci, kde bychom se najedli, všude bylo jen černo :D (a to nejsem rasista) ...nakonec jsme objevili moc dobrou italskou pizzerii, kde kromě pizzy vařili i normální jídla...ale abych vám řekla název nebo v jaké části Ostravy to bylo, to už po mě nechtějte :) ...ale do stodolní to nebylo daleko :P :D
03. 07. 2012 07:29
,My jsme si opravdu pochutnali na biofarmě U Štěpána, co ho doporučoval Polhreich. Jen jsem si obejdnávali stůl 4 týdny dopředu, ale to jídlo za to stálo.
02. 07. 2012 22:59
Ludvikova: ty jsi z Ostravy? sláva, konečně jsem někoho objevila :-) Já mám v Ostravě moc oblíbenou restauraci La Strada v Porubě vedle Sarezy...hmmm
02. 07. 2012 22:12
No jo nevím ještě zda někdy někde budu jíst,protože ta restaurace je vážně vyzkoušená,ale prostě nikomu nám nechutnalo.Proto jsem ty krevety zkusila jsem teď nějak naladěná zkoušet něco nového a tyk jsem pohořela no :-)))) už je teda asi opravdu nevezmu do pusy a Libu držky bych taky nikdy nevzala-tchýně pracovala na střevárně tak možná víš o čem mluvím-vživotě jsem tam potom už nebyla,protože jsem hned jak jsem utekla vyprázdnila svůj žaludek a teda dámy po práci v masném průmyslu jsem i přestala jíst své oblíbené párky a paštiky-teda už je to takovách 15let potom mi ty párky začali zase moc chutnat,ale jen pouze dobré třeba globus i když teď to nemusím ci peču s vámi kočky na těchto ůžasných stránkách :-)))
02. 07. 2012 11:58
Já ráda v restauraci zkouším nová jídla, ale jen tam, kde vím že mají skvělého kuchaře:-) A na dovolené jsou krevety moje nejčastější jídlo, mňam:-)
02. 07. 2012 11:09
no tak - ten, kdo viděl za totality viset dršťky v masně na háku, mě jistě chápe, stejně jako ten, kdo v jižních zemích viděl humra s klepetama a tykadlama na talíři...
02. 07. 2012 10:34
Asi jsem neandrtálec, ale tygří krevety si nějak nedokážu představit. Ale drškovku tu určitě ano, Libo, děláš mi chutě. A mořské plody ? Pokud by se mi líbily na talíři, tak proč ne. Nejím jen zvířata domácí a ty které se mi na pohled nelíbí, jinak klidně ochutnám všechno.
02. 07. 2012 08:50
Já když jsem v HK, tak jedině u Knihomola :-)))
ale je fakt , že někdy to v hospodě stojí za hovno, my v Ostravě máme taky málo hospod, kde dobře vaří.
02. 07. 2012 08:41
Smekám - mořské potvory a dršťkovou polévku bych nevložila do úst, ani kdybych padala hlady.
02. 07. 2012 01:32
jo jo, dneska je to vážně těžký se někde dobře najíst. Já už mám hrozně dlouho na pořádný hovězí steak, ale vím, že když ho budu dělat sama, pak už na něj nebudu takovou chuť. Teď jsem dostala nezávisle na sobě od třech lidí tip na restauraci, kde prý steaky dělají úžasné, chystáme se tam příští týden, tak jsem móóóc zvědavá, jestli nebudu nakonec tak rozčarovaná jako Ty
02. 07. 2012 00:30
Já si v restauracích dávám jenom to co znám.Několikrát jsem se už taky spálila,tak už osud nepokouším.Jednou mě vzal manžel na večeři,ale nějak mi nesedla a po příchodu domů šla ven.Od té doby si ze mě manžel pokaždé dělá srandu,když už někam jdem,že se mu vůbec nevyplatím.Tolik peněz a já to vyhodím :-))))
01. 07. 2012 22:32
Já jsem na tohle poseroutka, pokud nedostanu doporučení od někoho hodně blízkého na určité jídlo, tak do toho nejdu. Stará klasika to jistí :-).
01. 07. 2012 20:36
Taky se v restauracích držím osvědčených tipů :-) Jednou jsem jen od kamarádky ochutnala chobotnici - a byla jsem ráda za své obyč vepřové :-D
01. 07. 2012 20:27
A proto já když už po 100 letech vyrazím do restaurace, radši si dávám to, co znám a mám ráda :) už několikrát jsem dopadla jako vy :D heh :) úplně jsem se do vás teď vžila... ale zase je fakt, že jediný místo, kde experimentuju, je dovolená :)
01. 07. 2012 17:41
To je fakt, když člověk prožije v restauraci pěkné chvilky a s dobrým jídlem, nelituje nějaké koruny, ale když to stojí za p.. škoda každého halíře. Přesně stejný pocit jako ty jsem měla onehdá, když dcera po plavání říká pojď si dát pizzu a vínko do pizzerie, dlouho jsemnikde nebyly. Pizza marinara dobrá do okamžiku kdy jsem kousla do hromádky česnekové pasty, kterou tam ten umělec v kuchyni dal místo česneku, který je téměř jedinou ingrediencí téhle jednoduché pizzy, no a po ochutnání veltlínu jsem požádala o vodu, abych po naředění získala něco jako citronádu podle chuti,a to mám ráda hodně suchá vína. Taky jsem si říkala, proč jsem raději neudělala pizzu doma,umím ji dobrou a taky to víno mám rozhodně lepší.

Kvíz o ceny

Soutěž o produkty Meggle
Soutěž byla ukončena, gratulujeme výhercům. Výhru je nutné si vyzvednout na Dni Zdraví 22.10.2022 v Praze na Pankráci. Více info zde

Ankety

Jaké nové recepty byste chtěli na STOBklubu?

Naši partneři