Datum registrace: 02. 02. 2011
sarkatom
Sebekoučink
Váš nezaplacený cyklus byl automaticky zrušen dne 3. 8. 2017. Pro pokračování v Sebekoučinku si založte nový cyklus.
Získané body
Počítadlo pohybu
Můj pohyb | |
---|---|
Chůze: | 0 km |
Kolo: | 0 km |
Cvičení: | 0 h 0 min |
Všichni uživatelé | |
Chůze: | 136526.49 km |
Kolo: | 66634.70 km |
Cvičení: | 5678 h 32 min |
Stob skupiny
sarkatom
Jak psát blog?Stravování na dovolené
28. 06. 2012
Za 14 dnů odjíždíme na dovolenou. Žádné moře, ale čerstvý vzduch v Jizerských horách. Máme objednánu polopenzi v jednom malém hotýlku. Snídaně formou švédských stolů, večeře polévka a výběr z hlavních jídel. Jak byste řešily oběd? Někde v restauraci něco lehčího nebo raději nějaká obložená bageta na cesty?
Hodnocení (2 hlasů):
Komentáře je možné psát až po přihlášení.
16. 07. 2012 08:56
21darca
prohodila bych oběd s večeří,jinak přeji dovču plnou krásných zážitků :-)))
28. 06. 2012 21:17
Já to vidím taky tak. Podle příležitosti. Jinak si v restauraci většinou dávám maso na přírodní způsob nebo grilované a v přílohách je dnes už spousta zeleniny, u mě to většinou vyhraje brokolice nebo grilovaná zelenina.
28. 06. 2012 21:12
Já bbych to nějak prostřídala. Nějaký den bych zašla na oběd do restaurace a někdy bych si připravila jídlo sama.
28. 06. 2012 20:39
Občas na výletech zajdeme na oběd a většinou se dá najít na jídelním lístku nějaké to kuřecí, které semaforky snesou, jediné co je katastrofa jsou vařené brambory, ty už si v restauraci nedám. Navíc díky českému zvyku dávat zeleninovou oblohu pomalu i k omáčkám, splníš i tenhle požadavek. Viděla bych to podle chuti.
sarkatom
Aktuality
Kvíz o ceny
Ankety
Jaké nové recepty byste chtěli na STOBklubu?