TOPlist
Sledujte nás:

Datum registrace: 08. 12. 2010

Jak si nahrát profilovou fotku?

susik

Původní Sebekoučink

0 %
0 kg 12 kg

Již zhubnuto: 0 kg

Získané body

Tento měsíc: 0
Celkem: 9095
Zobrazit více

 

?

Jak sbírat body

Počítadlo pohybu

Můj pohyb
Chůze: 0 km
Kolo: 0 km
Cvičení: 0 h 0 min
 
Všichni uživatelé
Chůze: 136831.30 km
Kolo: 66657.70 km
Cvičení: 5696 h 21 min

Přátelé

?

Jak požádat o přátelství

Stob skupiny

Upozornění: Jedná se o blog uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat zásady STOBu.

další mňamka :o)

02. 03. 2011

Tento recept je vynikající opět pro ty co milují kys. zelí :o)
Výhoda tohoto receptu je že se peče v alobalu, takže každej má svoji porci :o) a chlapům se do toho může klidně přidat špek a nebo to dělat z vepřového :o)

Ražničí v alobalu

Cibule             100g             200KJ           2B               0T             10S
kuř.prsa          150g              564KJ           30B             0T             1.5S
Eidam 30%       50g             550KJ           13B          8.5T             0.5S
Rajčata          100g                85KJ            1B              0T                4S
Zelí bílé kys.   100g                85KJ            1B             0T                4S

Celkem(1porce) 500g 1484KJ        47B          8.5T            20S

Všechny ingredience nakrajím tak, aby se dali napichovat na spizovou spejli :o) kromě zelí.
Postupně napichuji na špejli- kuřecí,cibule,eidam,rajče a tak pořád dokola.
Kys. zelí pořádně vymačkám.Nesmí z něj kapat šťáva. Přimíchám do něj zbytek cibule (pokud nějaky je :o) ), opepřím, okořením červenou paprikou.
Špíz položím na alobal, položím na něj kys.zelí a zabalím. Peču v troubě asi na 200° tak 30minut.
Jako příloha vařené brambory.
Hodnocení (8 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

03. 03. 2011 09:49
ju tak to me těší Kessy, že jídlo chutnalo :o) přítel si na tom taky rád pošmákne a nemusí v tom mít vepřové nebo slaninu :-) Vestaj diky za info :o)
03. 03. 2011 08:34
Susik,nevydržela jsem a udělala jsem to synovi a jeho přítelkyni k večeři a sama to mám dnes na oběd. Mělo to u nich velký úspěch,syn mi řekl, že takovou dietu bude klidně držet se mnou.
02. 03. 2011 18:10
Vypadá to moc dobře, určitě vyzkouším. Líbí se mi, že lze udělat pro nehubnoucí strávníky kaloričtější verzi a výsledek na talíři bude opticky stejný. Díky!
02. 03. 2011 14:58
Mňaaam, zní to skvěle, brzo vyzkouším.
02. 03. 2011 13:51
Dík za skvělý recept určitě to vyzkouším, zelí mám moc ráda .
02. 03. 2011 13:24
Tak jsem zapátrala a je to pod názvem květákové mňamky z 24.2. Stejným způsobem jako květákové se dají dělat různé zeleninové.
02. 03. 2011 13:07
ju květákové placičky :o) miluji květák... zkusim to tu někde najít
02. 03. 2011 12:50
Někde tady jsem psala o květákových placičkách, ale peču je v troubě na pečícím papíru. Tak dnes je dělám znova, ale trošku jsem zaimprovizovala a nastrouhala jsem tam bramboru a okořenila jako bramborák. Jsem zvědavá. Zase peču v troubě na pečícím papíru. Je fakt, že pak nemůžu nahnat tuky, ale mám jich na sobě tolik, že to snad pro jednou nebude vadit.
02. 03. 2011 12:34
ju vestaj to je super rada diky :o)
02. 03. 2011 12:34
Bašta,skvělá inspirace na víkend.Už se těším :-)
02. 03. 2011 12:28
Už se mi sbíhají sliny. Mám jednu radu, což jsem našla někde na netu. Pokud něco pečete v alobalu /masíčko/, tak je dobré dát na ten alobal kousek pečícího papíru. To nejlepší /přípečky/ vám nezůstanou na alobalu. Jak jsem nakoupila tak prodávám.
02. 03. 2011 12:23
pěkná porce,píšu si
02. 03. 2011 12:01
Tak to zní naprosto senzačně.....Díky za tip,hned to naplánuji na zítřejší večeři....:-)))

Kvíz o ceny

Soutěž o produkty Meggle
Soutěž byla ukončena, gratulujeme výhercům. Výhru je nutné si vyzvednout na Dni Zdraví 22.10.2022 v Praze na Pankráci. Více info zde

Ankety

Jaké nové recepty byste chtěli na STOBklubu?

Naši partneři