Datum registrace: 08. 12. 2010
susik
Původní Sebekoučink
0 %
0 kg
12 kg
Již zhubnuto: 0 kg
Získané body
Počítadlo pohybu
Můj pohyb | |
---|---|
Chůze: | 0 km |
Kolo: | 0 km |
Cvičení: | 0 h 0 min |
Všichni uživatelé | |
Chůze: | 136538.25 km |
Kolo: | 66634.70 km |
Cvičení: | 5679 h 47 min |
Stob skupiny
?
Jak se připojit ke skupině
susik
Jak psát blog?přemýšlím co s tím....
07. 03. 2011
Tak přemýšlím jak dnes udělat pangase. Budu ho dělat jen pro sebe takže se mi nechce zapinat trouba. Už se nevejdu s tukama nebo jen s 5g a nevím jak ho udělat bez tuku na panvi :o( nemáte nějakou radu?
Hodnocení (4 hlasů):
Komentáře je možné psát až po přihlášení.
07. 03. 2011 13:11
myrtil
Susik, Jonasek má pravdu, těch 5 g ti bude stačit i s eidamem - jestli tedy máš teflonku nebo nějakou jinou nepřilnavou pánev - jen ji potři štětcem namočeným v oleji - stačí pod rybkou, anebo ji šupni na pánev na sucho, ona beztak pustí dost vody, i kdybys tam nedala zeleninu, a bude se ti spíš dusit. Pangas je hodně vodnatý, ten se dá opeče jedině obalený, jinak se vždycky začne dusit.
07. 03. 2011 12:42
mno ja bych si ho dala na rajčatech se sýrem :-) mám ottiž chuť na eidam :o) ale právě nevím jak s ním na panev. Jestli mužu dát na pánev pečící papír a nebo rybku zabalit do alobalu a dat na panev ....hm ale jinak diky za receptiky všechny vyzkouším :o) mě pangas chutna..hlavně proto že nemá kosti :o)
07. 03. 2011 12:32
Susiku já zkoušela i závitky.. protože mi pangás přijde jen jako hnmota, tak jsem tam dala kolečko paprikáše a okurek a bylo to vcelku ok.
07. 03. 2011 12:24
5 g je dost na potření pánve a šup rybku na rozehřátou pánev, zasypat zeleninou (co lednice dá), troška sojovky a chvíli pod pokličkou podusit.
07. 03. 2011 12:20
Mám ho ráda pečený na zelenině (paprika, rajčata, cibule...) s různým kořením :o)
susik
Aktuality
Kvíz o ceny
Ankety
Jaké nové recepty byste chtěli na STOBklubu?