Datum registrace: 08. 12. 2010
susik
Původní Sebekoučink
0 %
0 kg
12 kg
Již zhubnuto: 0 kg
Získané body
Počítadlo pohybu
Můj pohyb | |
---|---|
Chůze: | 0 km |
Kolo: | 0 km |
Cvičení: | 0 h 0 min |
Všichni uživatelé | |
Chůze: | 136535.25 km |
Kolo: | 66634.70 km |
Cvičení: | 5679 h 47 min |
Stob skupiny
?
Jak se připojit ke skupině
susik
Jak psát blog?tak zase nevím
04. 05. 2011
Po dlouhe době jsem se rozhodla delat kuřecí stehna mám chuť na recept, který jsem našla tady na stobu. Jenže zase nevím jak na to stehno s vážením. Mám to udělat tak, že zvážím stehno před pečením a pak po upečení zvážím kosti a kůži a to odečtu? Vim, že někde je napsané kolik g odečíst za kosti, ale z kosti nic nemizí ne? Takže by měli vážit stejně i po upečení. Je tenhle postup správny?
Hodnocení (6 hlasů):
Komentáře je možné psát až po přihlášení.
04. 05. 2011 14:53
susik
aha ja si to myslela takze je to tak jak si myslim ze kdyz vazim maso az po upeceni a nenasobim tak si tim vlastne ubiram :) ja si vzpominam ze kdyz jsem stehno delala posledne tak jsem ho zvazila pred pecenim, pak ho vykostila a od kuzovala :D zvazila kosti s kuzi a maso a chybelo mi tam dost gramu k puvodni vaze :) takze diky moc za rady
04. 05. 2011 14:45
Po upečení se zmenší objem o cca 40%, takže když to maso zvážíš už tepelně upravené, tak tu váhu musíš navýšit o 40%
04. 05. 2011 14:43
irena66: co to znamena x 1,4?
Tkonvalinova: mno ja prave si myslim ze to kure pak vazi mnohem min ze z nej jde i ten tuk a ten snis s tim masickem.
Tkonvalinova: mno ja prave si myslim ze to kure pak vazi mnohem min ze z nej jde i ten tuk a ten snis s tim masickem.
04. 05. 2011 13:57
já nejdříve stehna upeču a potom si vždy masíčko oberu a to obrané masíčko si zvážím a zapisuji.
04. 05. 2011 13:51
Já si obvykle stehno vykostím a stáhnu kůži, vážím tedy čistou váhu.
Pak to peču samotné. Pokud chci zhřešit , kůži peču taky, ale nejím. Jen kvůli té troše mastnoty ;-)
Pak to peču samotné. Pokud chci zhřešit , kůži peču taky, ale nejím. Jen kvůli té troše mastnoty ;-)
susik
Aktuality
Kvíz o ceny
Ankety
Jaké nové recepty byste chtěli na STOBklubu?