Datum registrace: 08. 12. 2010
susik
Původní Sebekoučink
0 %
0 kg
12 kg
Již zhubnuto: 0 kg
Získané body
Počítadlo pohybu
Můj pohyb | |
---|---|
Chůze: | 0 km |
Kolo: | 0 km |
Cvičení: | 0 h 0 min |
Všichni uživatelé | |
Chůze: | 136831.30 km |
Kolo: | 66657.70 km |
Cvičení: | 5696 h 21 min |
Stob skupiny
?
Jak se připojit ke skupině
susik
Jak psát blog?můžu použít celozrnnou hl.mouku
05. 01. 2012
Ahojky, chtěla bych se zeptat jestli máte někdo zkušenosti s celozrnnou moukou. Chtěla bych udělat bramborákové těstíčko a místo hladké mouky použít celozrnnou hladkou nebo mám ještě žitnou. Co myslíte jde to?
Díky a bájo den
Díky a bájo den
Hodnocení (3 hlasů):
Komentáře je možné psát až po přihlášení.
06. 01. 2012 13:45
susik
jo a když jsme u té mouky pečete si doma někdo chleba? Bez pekárny? A jak? :o)
06. 01. 2012 13:45
hm já jsem žitnou koupila protože jsem ji davala do těsta na pizzu. Bylo trošku tuhé proti normálnímu ale výborné :-) to je asi dobrej nápad ředit ji :-) vyzkouším ....
06. 01. 2012 13:30
Celozrnnou hladkou běžně používám, jen ji používám asi 3/4, zbylou čtvrtinu dávám normální mouku, protože jinak mi těsto nedrží tak, jak by mělo. Ale do bramboráků by to nemělo mít vliv, tam ji klidně dej. Žitnou bych nedávala už jen proto, že mě osobně "smrdí" po rybách.
06. 01. 2012 12:55
omlouvám se, že reaguji až teď :o)
Liba Babina - Chtěla bych ho peci na sucho v troube na folii......
NONNO a používáš tyhle mouky třeba i na jíšku? Bo na zahuštění protože občas je potřeba něco zahustit.
Liba Babina - Chtěla bych ho peci na sucho v troube na folii......
NONNO a používáš tyhle mouky třeba i na jíšku? Bo na zahuštění protože občas je potřeba něco zahustit.
05. 01. 2012 14:16
Určitě můžeš použít celozrnnou pčeničnou. Já už jiné mouky, než celozrnné, nekupuji. Žitnou používám jen na kvásek a do chleba.
05. 01. 2012 13:56
Žitnou mouku bych nedoporučovala, asi by se ti bramborák nepodařilo obrátit,s celozrnou hladkou moukou by neměl být problém. Budeš bramborák smažit na oleji nebo péct na suché plotýnce?
susik
Aktuality
Kvíz o ceny
Ankety
Jaké nové recepty byste chtěli na STOBklubu?