TOPlist
Sledujte nás:

Datum registrace: 08. 12. 2010

Jak si nahrát profilovou fotku?

susik

Původní Sebekoučink

0 %
0 kg 12 kg

Již zhubnuto: 0 kg

Získané body

Tento měsíc: 0
Celkem: 9095
Zobrazit více

 

?

Jak sbírat body

Počítadlo pohybu

Můj pohyb
Chůze: 0 km
Kolo: 0 km
Cvičení: 0 h 0 min
 
Všichni uživatelé
Chůze: 136852.81 km
Kolo: 66657.70 km
Cvičení: 5696 h 37 min

Přátelé

?

Jak požádat o přátelství

Stob skupiny

Upozornění: Jedná se o blog uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat zásady STOBu.

recept na pangasiuse

27. 01. 2011

Ahojky, tentokráte by mě zajímalo jestli máte nějaký dobrý recept na pangasiuse(bo jak se to píše ) tady v receptech jsem se dočetla o zapečeném v protlaku :-) máte ještě jiný nápad ? Když je dneska téma ryba dostala jsem chuť. Je pravda, že ryba v mém jídelníčku doopravdy chybí. Maximálně si jí dám jednou za měsíc a to lososa.
Hodnocení (3 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

27. 01. 2011 18:07
Ahoj všem. Jsem tu nová a potřebovala bych poradit, jak na bílkoviny. Maso mám ráda, ale neumím ho jíst každý den. Jím ho maximálně čtyřikrát do týdne a to se musím nutit. A taky nevím, jak zapsat do jídelníčku polévky atd. Za každou radu budu vděčná.
27. 01. 2011 14:34
Beraní rohy- vypadá to jako feferony nejsou- sklenice velká- feferony-beraní rohy- je to moc dobrý! A rybu nechám rozmrznout- drží dobře pohromadě na to zabalení.
27. 01. 2011 13:23
j-kyttka, co jsou to beraní rohy? :-) Včera jsem měla pangase a dnes ho budu mít znova. Přemýšlím o jednom receptu, ještě jsem nezkoušela: na osolenou rybu poklást špenát, posypat strouh. sýrem, zatočit, zašpejlit a upéct. Ale bojím se, že se mi pangas rozpadne...je strašně jemný. Pangase se nepřejím a je to skvělý zdroj bílkovin.
27. 01. 2011 12:52
juuuu tak teď nevim jak :oD všechno se mi zdá super :o) vše si uložím a postupně vyzkouším :-) děkuji moc
27. 01. 2011 12:44
Rybu potřít hořčicí i pikantní, dovnitř dát beraní rohy, zarolovat, popřípadě zašpejlit - upéct - výborné. Nebo plátek ryby pokořenit, pokrýt pokrájenou paprikou - upéct- mňam!!
27. 01. 2011 12:40
ahoj my ho děláme docela často, děti ho milují a mne taky chutná
1) zmrzlé dám na velkou pánev, osolím + drcený pepř, pod něj kousek másla
2) zmražené dám do skleněného pekáčku, opět různé koření a jen upeču, někdy na to pak dám sýr zapéct
27. 01. 2011 12:16
Já nám ho s dcerou zrovna včera dělala. Do zapékací skleněné mísy kápnu pár kapek oleje, nato položím rozmražené filety (pokud by se tam daly zmražené, tak je na nich moc vody a dusilo by se to a to nechci), posypu kořením na ryby, nebo kmínem a česnekem a dám zapéct do trouby. Než orestuji mraženou zeleninku (lahůdková, mochovská, cínská aj.), je to hotové. Dceři k tomu dávám vařené brambory, ale mě stačí ta zelenina.
27. 01. 2011 11:47
ju mňam ten muže bejt výbornej miluju rajčata v alobalu i u masa :o)
27. 01. 2011 11:21
Já ho v sobotu okořenila (nějaké směsi) pokapala olivovým olejem,na to pláteček sýra a dala do alobalu společně s rajčaty, kouskem celeru a bramborami. Bylo toho hodně, bylo to jednoduché a dobré

Kvíz o ceny

Soutěž o produkty Meggle
Soutěž byla ukončena, gratulujeme výhercům. Výhru je nutné si vyzvednout na Dni Zdraví 22.10.2022 v Praze na Pankráci. Více info zde

Ankety

Jaké nové recepty byste chtěli na STOBklubu?

Naši partneři