Datum registrace: 22. 06. 2012
ANTARETA
Původní Sebekoučink
Již zhubnuto: 0 kg
Získané body
Počítadlo pohybu
Můj pohyb | |
---|---|
Chůze: | 0 km |
Kolo: | 0 km |
Cvičení: | 0 h 0 min |
Všichni uživatelé | |
Chůze: | 136532.25 km |
Kolo: | 66634.70 km |
Cvičení: | 5678 h 47 min |
ANTARETA
Fotogalerie: Cukina na čínu Popis: 3kg cukiny, 1kg cibule, 3 paličky česneku, 250g sádla, 1 lahvička sojové omáčky, 175g vegety, 1-2 lžičky chilli, 1 sáček mletého zázvoru, 2 větší rajské protlaky, 1 ananasový kompot. Můžeme přidat kilo rajčat (ale bez slupky a bez semínek). Na sádle zesklovatíme cibulku (nakrájenou na hrubo), přidáme nakrájený česnek na kolečka, a na kostičky (asi 2cm) cukinu (oloupanou, zbavenou jádřince). Než se nám podaří postupně přidat celé množství cukiny, tak se to vlastně stále dusí. Přidáme ostatní koření, sojovku, ananas i se šťávou (větší kousky rozkrájíme), i protlaky a dusíme ještě cca 5-10 minut. Naplníme skleničky a sterilujeme při 80-85 C asi 20 minut. Z této dávky je asi 14 velkých tatarkových sklenic. Kdo nemá rád ostré, přidá chilli opatrně jen špetku. Ty dvě lžičky jsou docela dost. Ale tato směs se přidává pod maso a dalším dušením spolu s masem ztrácí na ostrosti. Pod cca 0.5kg kuřecích prsou dávám 1/2 skleničky. Je to výborné a ananas spolu s chilli a zázvorem podporují trávení a odbourávání tuků!
Komentáře je možné psát až po přihlášení.
ANTARETA
Aktuality
Kvíz o ceny
Ankety
Jaké nové recepty byste chtěli na STOBklubu?