Datum registrace: 23. 11. 2010
HankaCh
Sebekoučink
Zahájení: 30.09.2024
Ukončení: 23.12.2024
Cíl: Zhubnout
25 %
0 kg
10 kg
Již zhubnuto: 2.5 kg
Zaplacený cyklus je přístupný do 25. 12. 2024
Získané body
Počítadlo pohybu
Můj pohyb | |
---|---|
Chůze: | 0 km |
Kolo: | 0 km |
Cvičení: | 0 h 0 min |
Všichni uživatelé | |
Chůze: | 136794.90 km |
Kolo: | 66657.70 km |
Cvičení: | 5694 h 36 min |
Přátelé
Stob skupiny
HankaCh
Fotogalerie: Slavili jsme :-) Popis: Trochu něco z oslav 6. a 14. narozenin, jen grilované se mi nepodařilo fotit :-)
- Poslední úprava: 06. 02. 2014
- Poslední komentář: 10. 03. 2014
Nahrávání..
Hodnocení (26 hlasů):
Komentáře je možné psát až po přihlášení.
10. 03. 2014 17:10
tkoskubova
To je úžasné!!A lákavé,jen bych to neuměla zdaleka tak hezky připravit a ozdobit...klobouk dolů
10. 03. 2014 13:35
Hani ty jsi ale fakty úžasná kuchařka....úplně se tetelím a to se jenom dívám :-)))
10. 03. 2014 13:09
Hani, všechno krásné, ale mě sladkožrouta nejvíc zaujaly větrníčky :-) Kdy se mi to v tom mozku "přešaltuje" a přestanu mít ty sladké chutě ?!
09. 03. 2014 22:00
Nádhera, vypadá to všechno bezvadně. Máš to moc krásně naservírované, šikulka!
10. 02. 2014 18:13
ježiš já mám hlad ... neměla jsem ani sem koukat .... krásné to máš Hani ;)
10. 02. 2014 17:55
Ach jooo, Hanička a její obrázky jídla....skvělá!! Je to pastva pro oči a určitě i pro břušek!
10. 02. 2014 16:15
.lelinka. - já taky :-))))))))))))))
Ne vážně, je to nádhera, sliny se mi jen sbíhají. Lilkový tataráček určitě vyzkouším, už jsem podle tebe dělala dýňový a byl taky moc dobrý :-)
Ne vážně, je to nádhera, sliny se mi jen sbíhají. Lilkový tataráček určitě vyzkouším, už jsem podle tebe dělala dýňový a byl taky moc dobrý :-)
29. 06. 2013 20:06
Hani, to je pastva pro oči, nádherně připravená oslava. Dort vypadá skvěle a větrníky také nemají chybu. Jsi šikula :-)))
21. 06. 2013 11:41
Teda Hani, smekám pred Tebou, to muselo dát práce... A vsechno oku lahodí, mnam ze vseho bych ochutnala. Jsi moc sikovná, nekteré Tvé receptíky taky vyzkousím. A ty tatarácky óóó, jenom slintám. Opravdu sikulka:-))) Nádhera..
21. 06. 2013 10:52
dolly
Tak to doporučuji ještě tohle http://olivovakucharka.webgarden.cz/rubriky/seznam-receptu/zelenina/lilek-la-jean
to je taky taková moje lilková stálice :-)
Tak to doporučuji ještě tohle http://olivovakucharka.webgarden.cz/rubriky/seznam-receptu/zelenina/lilek-la-jean
to je taky taková moje lilková stálice :-)
21. 06. 2013 10:52
Teda ten pečený lilek s pečenou paprikou ! Řekl bych, pro mě dvě nejchutnější lahůdky, co se týče zeleniny. A dát si je rovnou spolu ?
Myslím, že je to Jižní ráj ! Nebo Blízkovýchodní ráj ! To je po čem v jídle prahnu.
Myslím, že je to Jižní ráj ! Nebo Blízkovýchodní ráj ! To je po čem v jídle prahnu.
21. 06. 2013 10:46
hradcacka
Koupila jsem ji v lidlu, je jemná bez kostí, dobře se s ní vařilo, už mám v mrazáku další tři balíčky :-)
Koupila jsem ji v lidlu, je jemná bez kostí, dobře se s ní vařilo, už mám v mrazáku další tři balíčky :-)
21. 06. 2013 10:43
dolly
lilek peču v celku, a pak se dá buď nakárjet na větší kusy a udělat z toho jakoby salát (snese vechno možné dle zásob lednice :-) a nebo na jemno a jen s trochou olej, bylinkami, česnekem (nejlépe pečeným - celá papice se zabalí do alobalu a upeče společně s tím lilkem) je vynikající jako pomazánka na toasty, v předchozím souboru fotek to mám jako lilkový kaviár v čevených hrnečcích :-)
lilek peču v celku, a pak se dá buď nakárjet na větší kusy a udělat z toho jakoby salát (snese vechno možné dle zásob lednice :-) a nebo na jemno a jen s trochou olej, bylinkami, česnekem (nejlépe pečeným - celá papice se zabalí do alobalu a upeče společně s tím lilkem) je vynikající jako pomazánka na toasty, v předchozím souboru fotek to mám jako lilkový kaviár v čevených hrnečcích :-)
21. 06. 2013 09:18
Nedá mi to a dneska si to musím prohlédnout znova, to je balzám pro oko :-))
21. 06. 2013 09:03
Nádhera! To musela být makačka vše připravit,to vydá za slušný sportovní výkon.
21. 06. 2013 08:24
Teda, vypadá to všechno strašně jedle, hnedka bych si dala :-) Lilkový tataráček vyzkouším, lilek miluju.
Ještě prosím vysvětli, co je mahi-mahi? Teda, vidím, že ryba, ale kde se sežene a tak. Díky :-)
Ještě prosím vysvětli, co je mahi-mahi? Teda, vidím, že ryba, ale kde se sežene a tak. Díky :-)
21. 06. 2013 07:54
Páni, to je tedy inspirace! Máme často návštěvy a co se týče studeného pohoštění,někdy chybí nové nápady- zkusím zařadit do repertoáru lilkový tataráček. Ten lilek pečeš vcelku, nebo rozpůlený?
21. 06. 2013 07:50
Nádhera :-)) Pastva pro oko a pro chuťové buňky určitě taky :-)) Dobrá inspirace :-))
20. 06. 2013 23:01
mosem
Máš pravdu, i když můj muž je toho názoru, že když jsou ty pausy moc dlouhé, tak pak člověk vyjde ze cviku :-))) Taky přeji hezký a klidný večer
Máš pravdu, i když můj muž je toho názoru, že když jsou ty pausy moc dlouhé, tak pak člověk vyjde ze cviku :-))) Taky přeji hezký a klidný večer
20. 06. 2013 22:54
Hani, vůbec se nedivím uspokojení tvých hostů. Je pravda, že na večírky nějak nemáme čas ... ale na straně druhé, pokud by se takové věci dělaly moc často, tak by zevšedněly. To jsou výjimečné věci pro výjimečné příležitosti. Což nic nemění na tom že jsou nádherné. škoda, že se dá dát jen pět hvězdiček. Měj se fajn.
20. 06. 2013 22:49
mosem
Díky :-) chuťové buńky všech hostů byly myslím uspokojené :-) aspoň podle ohlasu :-) byl to takový test jestli ještě dokážu udělat nějaké zajímavé pohoštění pro hosty. Dřív jsem se takhle realizovala docela často :-) ale posledních pár let na večírky nějak není čas ...
Díky :-) chuťové buńky všech hostů byly myslím uspokojené :-) aspoň podle ohlasu :-) byl to takový test jestli ještě dokážu udělat nějaké zajímavé pohoštění pro hosty. Dřív jsem se takhle realizovala docela často :-) ale posledních pár let na večírky nějak není čas ...
20. 06. 2013 22:26
co na to musely říkat chuťové buňky, když jen pohled na tyhlé nádherné obrázky je vydráždil :-) Nádhera.
20. 06. 2013 22:10
Až se příště narodím, chci být tvou dcerou, ježišku já závidím tvým dětem tak šikovnou maminu ! A hlavně nápaditou ! Sliny se sbíhají !
20. 06. 2013 16:01
Marcelah
Mě to focení taky moc nejde, přála jsem si lepší foťák, ale zatím na něj nějak nedošlo
Mě to focení taky moc nejde, přála jsem si lepší foťák, ale zatím na něj nějak nedošlo
20. 06. 2013 16:00
mimino
ani ne, je to takové moje šup šup vaření :-) daleko pracnější mi přijde mordovat se s nějakou masovou roládou než umíchat pár salátů a hodit maso a rybu na gril :-)
ani ne, je to takové moje šup šup vaření :-) daleko pracnější mi přijde mordovat se s nějakou masovou roládou než umíchat pár salátů a hodit maso a rybu na gril :-)
20. 06. 2013 14:36
Tak to je nádhera!!!! Hned bych se do toho pustila. To musela být krásná oslava, jsi šikulka :-))))))
20. 06. 2013 14:28
To je krása! Zbožňuji fotky jídel a často máme na polovině fotek z dovolené jen talíře s různými místními specialitami, které jsme ochutnali :o)
Jídla, co sama vařím nebo peču občas fotím také, ale tak krásné jako ty je tedy nemám.
Jídla, co sama vařím nebo peču občas fotím také, ale tak krásné jako ty je tedy nemám.
HankaCh
Aktuality
Kvíz o ceny
Ankety
Jaké nové recepty byste chtěli na STOBklubu?