TOPlist
Sledujte nás:

Datum registrace: 01. 04. 2011

Jak si nahrát profilovou fotku?

NONNO

Získané body

Tento měsíc: 0
Celkem: 12698
Zobrazit více

 

?

Jak sbírat body

Počítadlo pohybu

Můj pohyb
Chůze: 0 km
Kolo: 0 km
Cvičení: 0 h 0 min
 
Všichni uživatelé
Chůze: 136532.25 km
Kolo: 66634.70 km
Cvičení: 5678 h 47 min

Přátelé

NONNO

Fotogalerie: SLADKÉ A DOBRÉ - ALE NESLAZENÉ !!!

  • Poslední úprava: 12. 04. 2015
  • Poslední komentář: 15. 04. 2015
Nahrávání..
Hodnocení (6 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

15. 04. 2015 20:42
amasake taky delam, michame to pak treba i s jogurtem, orisky, sladim tim klasicky puding. Deti to miluji a ja si muzu s nimi zamlsat. Vsem doporucuju. Mam naklicenou psenici ususenou v lednici a pak ji vzdy hrstku pouziju na vyrobu amasake.
13. 04. 2015 20:41
Určitě udělám, je to krásný, dík za receptík.
16. 02. 2012 06:17
Evičko, díky za odpověď. Já jsem si říkala, že mám pekárnu, tak už mi nedošlo, že to taky vlastně můžu dát do peřin :-) A termohrnec jsem vyhrála v tombole na plese, tak bych to mohla vyzkoušet.
15. 02. 2012 23:27
Evi, díky. Neustále nás zásobuješ nějakými zajímavostmi ani to nestíhám zkoušet :-D
15. 02. 2012 16:46
Evičko děkuju.Já tu tvoji nápaditost,co se týký vymýšlení receptíků obdivuji :).
15. 02. 2012 16:43
Pšenice se dá koupit ve zdravé výživě. Já jsem ani nevěřila, že to bude sladké. A opravdu je.
15. 02. 2012 16:39
Opravdu zajímavé.Já jsem si říkala co to amaseké je.Kde se dá koupit pšenice?
15. 02. 2012 15:29
Ahoj Bohdanko. Tak to dej do peřin, jako je v tom návodu na posledním obrázku. Nezkoušela jsem to, ale musí to jít vyrobit i v termomisce. Ta také dlouho udrží teplotu. A nebo termotaška.
15. 02. 2012 15:24
Díky za super návod, ale nevím, jestli si v té mé pekárně můžu nastavit přesnou teplotu. Budu muset zjistit :-)
15. 02. 2012 15:10
to je zajímavé:-)

Kvíz o ceny

Soutěž o produkty Meggle
Soutěž byla ukončena, gratulujeme výhercům. Výhru je nutné si vyzvednout na Dni Zdraví 22.10.2022 v Praze na Pankráci. Více info zde

Ankety

Jaké nové recepty byste chtěli na STOBklubu?

Naši partneři