TOPlist
Sledujte nás:

Datum registrace: 05. 01. 2011

Jak si nahrát profilovou fotku?

Pyszkova

Původní Sebekoučink

63 %
0 kg 8.2 kg

Již zhubnuto: 5.2 kg

Získané body

Tento měsíc: 0
Celkem: 12564
Zobrazit více

 

?

Jak sbírat body

Počítadlo pohybu

Můj pohyb
Chůze: 270.30 km
Kolo: 200.00 km
Cvičení: 3 h 20 min
 
Všichni uživatelé
Chůze: 137202.18 km
Kolo: 66668.00 km
Cvičení: 5714 h 35 min

Přátelé

Stob skupiny

 

?

Jak se připojit ke skupině

Pyszkova

Fotogalerie: říjen 2010 Popis: Na soutěži v Praze "O nejlepší školní oběd" se svou kuchařkou. Dostali jsme se mezi 10 nejlepších jídelen v ČR, ale neměli jsme to štěstí vyhrát. Byla vyhodnocena jen l. tři místa. Byl to však pro nás velký úspěch - jsme malá vesnická jídelna /170 strávníků/ ze zapadlé vesničky z pohraničí.

  • Poslední úprava: 13. 03. 2011
  • Poslední komentář: 28. 03. 2011
Nahrávání..
Zleva moje maličkost, kuchařka
Připravujeme soutěžní menu
Hodnocení (10 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

28. 03. 2011 09:20
Sluší ti to moc :-) Mám pocit, že vyhrál Uherský Brod - moje děcka tam kdysi dávno chodily na obědy...teda spíš nechodily, protože prý od mamky je to nejlepší a já jsem musela pořád vyvařovat :-D
13. 03. 2011 13:57
Možná by vás inspirovalo i soutěžní menu. (Soutěž byla nejdříve korespondenční. Menu muselo obsahovat rybu nebo luštěninu. Finanční limit byl do 27 Kč za l porci a jídlo se muselo vařit ve ŠJ)
Naše menu: fazolová polévka krémová - barevné fazole namočíme - uvaříme - před koncem tepelné úpravy přidáme mrkev a celer. Když jsou fazole měkké - vytáhneme zeleninu - rozmačkáme a dáme ji zpět k fazolím. Zahustíme jíškou a nakonec zjemníme smetanou. Ochutíme solí, vegeta, ocet, majoránka.
Další chod - ryba po provensálku - rybu /treska, pangasius apod. - nejlépe s menším obsahem vody) naporcujeme - chvíli opečeme na oleji z obou stran - vložíme do pekáčku vymazaného máslem - zasypeme strouhaným sýrem promíchaným s provensálským kořením - asi 10 minut zapečeme v troubě.
Pak jsme vařili brambory s pažitkou a máslem a salát z čínského zelí s ovocem.
Čínské zelí nakrájíme, přidáme nakrájené jablko, pomeranč, grep - společně promícháme a dosladíme. Můžeme zakápnout olejem.
13. 03. 2011 12:44
Správná kuchařka musí být fortelná ženská a to ty jsi. Sluší vám to oběma a k výsledku gratuluju.
13. 03. 2011 11:35
Šmrncovní ženská a jisto jistě skvělá kuchařka:-))
13. 03. 2011 10:34
tak to je dobře, to jsi totiž větší fešanda, než kolegyně :o) a vyhrály jste?
13. 03. 2011 10:25
Ty jsi ale rychlá. S tím mikrofonem.
13. 03. 2011 10:24
a která z nich seš ty? :o)

Kvíz o ceny

Soutěž o produkty Meggle
Soutěž byla ukončena, gratulujeme výhercům. Výhru je nutné si vyzvednout na Dni Zdraví 22.10.2022 v Praze na Pankráci. Více info zde

Ankety

Jaké nové recepty byste chtěli na STOBklubu?

Naši partneři