Datum registrace: 23. 06. 2011
ajakr
Získané body
Počítadlo pohybu
Můj pohyb | |
---|---|
Chůze: | 0 km |
Kolo: | 0 km |
Cvičení: | 0 h 0 min |
Všichni uživatelé | |
Chůze: | 137205.18 km |
Kolo: | 66668.00 km |
Cvičení: | 5714 h 35 min |
ajakr
Fotogalerie: Doporučuju
Hodnocení (9 hlasů):
Komentáře je možné psát až po přihlášení.
24. 08. 2016 15:22
evinka49
Já si peču chleba doma taky a jelikož jsem sama,půl dám do mrazu a vydrží dlouho.Mám pekárnu a tak je to docela bez práce,kupuji si směsi ve Zdravém životě a místo vody dávám 1/3 vody a 2/3 kefíru nebo mléka.Taky jsem objevila výborné směsi Bielmeier a ty jsou fakt super a stačí jen ta voda.
24. 08. 2016 11:37
Já doporučuji péct pečivo doma. Jednak vím, co v tom je a můžu si spočítat porci, a jednak je to chuťově lepší. Nezabere to skoro žádný čas, míchá robot, kyne to bez asistence a peče se to taky podle minutky, takže celá práce je tak ca 15-20 minut mého času. Je to levnější asi o polovinu a vydrží mi to čerstvé 2-3x delší dobu, než kupované. Pokud kupuji chleba, tak lámankový žitno pšeničný. Zvyla jsem si také občas nahrazovat knackebrotem, který si namažu tvarohovou pomazánkkou asi hodinu před jídlem, aby změkl, a pak přidám zeleninu a případně plátek šunky. Také často používám rostlinné pomazánky - hummus, dýňovou nebo cuketovou pastu (z pečených dýní/cuket), mrkvovou, celerovou atd.
14. 06. 2016 12:53
Je výborný, koupila jsem ho. Mám s ním nyní ale špatnou zkušenost, dvakrát po sobě jsem ho koupila plesnivý :(
16. 05. 2016 08:17
Ten vypadá dobře. Podobný jsem měla ze zdravé výživy a stál kolem 50. Asi zajdu do Lidlu. Díky.
10. 11. 2015 20:43
Peču si žitný chlebík sama, ale ráda vyzkouším. Jen se mi zdá,že jsem ho u nás v Lídlu neviděla :(
ajakr
Aktuality
Kvíz o ceny
Ankety
Jaké nové recepty byste chtěli na STOBklubu?