Datum registrace: 01. 04. 2011
aleachim
Sebekoučink
Váš nezaplacený cyklus byl automaticky zrušen dne 13. 2. 2020. Pro pokračování v Sebekoučinku si založte nový cyklus.
Získané body
Počítadlo pohybu
Můj pohyb | |
---|---|
Chůze: | 0 km |
Kolo: | 0 km |
Cvičení: | 0 h 0 min |
Všichni uživatelé | |
Chůze: | 136794.90 km |
Kolo: | 66657.70 km |
Cvičení: | 5694 h 36 min |
aleachim
Fotogalerie: Krabičky, talíře atd..
- Poslední úprava: 09. 12. 2015
- Poslední komentář: 09. 12. 2015
Nahrávání..
denní dávka na zítra: snídaně: ovesná kaše s meruňkami a arrašídovým máslem, svačina: bílý jogurt, angrešt a ovesné vločky, oběd těstoviny, uzený losos, zelenina... svačina: zeleninový salát s cizrnou a mozzarelou
Kompletní jídlo snídaně-odpolední svačina: Snídaně omeleta s uzeným sýrem a bazalkou, svačina: hroznové víno, jogurt, Oběd: kuřecí prsa, dušená zelenina, brambory svačina: pomazáánka z červené řepy, knackebrot a okurka
Snídaně: vaječné muffiny, svačina: bílý jogurt, meloun galia, oběd krůtí prsa v těstíčku ( vejce arrašídové máslo), brambory, zeleninový salát a jogurtový dip, svačina: tuňáková pomazánka s cottage, knackebrot
snídaně:vajíčka, zelenina svačina: bílý jgurt, ovoce, kokos, oběd bramborové nočky, špenát, kuřecí prsa,
Snídaně: ovesná kaš (banán, ovesné vločky, arašídové máslo, skořice) svačina: zott bílý jogurt, banány, kokos čerstvý, oběd: bramboroé noky, špenát, vepřová panenka, svačina: hummus ( na foce chybí) paprika, knackebrot večeře: bramboračka
9.11.2015 Dennní menu: snídaně: vaječná omeleta se špenátem, zelenina svačina: jogurt, jablka, kokos oběd: lasagne svačina: jablečný koláč, večeře: rajčatovo - mrkvová polévka
Snídaně: Ovesná kaše s brusinkami, kokosem a ar. máslem svačina: jogurt, vločky jablko Oběd: kuřecí prsa, špenát, těstoviny
moje milovaná klasika svačina: bílý jogurt klasik ( nebo natura) a k tomu ovesné vločky, arašídové máslo s kokosem a jablíčko se skořicí
Snídaně: Vaječná omeleta, svačina: bílý jogurt, vločky, jablko, oběd: květák po indicku se sojovým masem, basmati rýže a svačina: hummus, knackebrot, zelenina
Snídaně: ovesná kaše, svačina jogurt, jablka, oběd: kuřecí prsa, brambory, zelenina svačina: cottage
Snídaně: ovesná kaše, kokos brusinky, svačina bílý jogut, oběd chilli con carne, svačina: krabí pomazánka, knackebrot, zelenina
Hodnocení (28 hlasů):
Komentáře je možné psát až po přihlášení.
09. 12. 2015 15:29
aleachim
madleine: máslo od šufánka je suveréně nejlepší, jaké jsem kdy měla. Kvalita úžasná a navíc ty krásné skleničky, no to je prostě paráda. Vajíčka jsem začala snídat po přečtení článků o složení jídla a jedu 3/4 sladký snídaně
09. 12. 2015 09:56
Uz se zase opakuji, Míso ty jsi tak sikovná, ted kdyz na tvé fotky koukám, tak bych tak jedla, vsechno vypadá úzasne!!!´A dekuji za inspiraci:-)))
09. 12. 2015 07:13
Zase krásné fotečky, je z toho úplně vidět, s jakou radostí si to jídlo připravuješ! Krásné, nápadité a určitě dobré :-) Na to oříškové máslo od Šufánka jsem zrovna o víkendu koukala v Pardubicích. A jinak jsem koukala, že často snídáš vajíčka, to je u nás doma taky nejoblíbenější snídaně ;-)
10. 11. 2015 09:51
Já mám takový pocit,že nedělám nic jiného,než že pořád myslím na jídlo!!!!!!!
Od rána do večera.Tohle je bezva nápad,fakt
Od rána do večera.Tohle je bezva nápad,fakt
09. 11. 2015 22:48
dulda: Jak kdy teď většinou vařím na pár dní dopředu, nebo si dělám přípravy to mi zebere většinou část sobotního večere (cca 2 hodinky peču si třeba zdravý sladký dezertík ke snídani, hlavní jídlo, nějaký ten zelný salát, který vdrží pár dní v lednici, k tom pak vemu tuňáka nebo cotage atd. ) Jídlo si plánuji vžd dopředu, takže než si to napíšu 10 min a večerní příprava podle složitosti max. 30 minut :-) už to mám prostě v paží :-) je to můj koníček, tak se mu věnuju. Minule jsem na lekci angličtini řekla lektorce, že vaření je moje hobby tak se divila, prej svobodná a tak mladá :DD ale akt mě to baví a hlavně to má výsledky :-)
09. 11. 2015 13:21
Míšo, normálně se mi sbíhají sliny:-) jen tak pro zajímavost - jak dlouho ti trvá, než si to jídlo do krabiček na druhý den připravíš?
08. 11. 2015 23:01
Já se stále opakuji. Ale máš to fakt nádherné, pestré, zdravé, vyvážené!!! Jsi fakt šikulka!!!
07. 11. 2015 23:28
Ted jsem si vsimla, ze jsme obe Michaely :) Me zas fascinuji tve krabicky, to je uzasny, jakmile najedu na nejaky system, zkusim take, je to takova berlicka, aspon clovek vi co ji :) A moc krasne nafoceno, mam hlad ... :)
23. 10. 2015 12:08
Chapu to a delam to taky. Na FB mam sve album jidla a dodnes, kdyz me vidi rodina jak fotim, tak kouli ocima. Ale je pravda ze to hodne pomaha a taky pak se fotky upravuji a tak a zas je co delat a dodava to sebevedomi. Chapu a mas to moc pekne ! a ten napad udelat kolaz za cely den je super.
23. 10. 2015 11:32
Boreniqa: víš jak je to pro ostatní inspirace a mě se pořád někdo ptá co jím a jak, tak jim pošlu jídelák a názornou ukázku, pač jsou experti, kteří to bez obrázků nedají :-) Nemají tu fantazii, tak proč je o to ochudit a když už to mám, dám to i sem, ať máme tady pro nás taky inspiraci :-)
23. 10. 2015 10:43
To je vyborny napad, takhle pripravit, vyfotit :) Drive jsem taky fotila hamupapu, ale me dite mi reklo, ze je to nemoc :-D Takze zase zacnu ! Diky za pripomenuti. A mas to krasne ! :)
23. 10. 2015 10:35
Já se nemohu vynadívat - krásně připraveno a ještě lépe nafoceno - mohla bys dělat propagátorku zdravé a krásné výživy!!!
23. 10. 2015 08:02
To je krása.....a všechno vypadá prudce jedle.Jsi moc šikovná,u tebe s člověk nají i očima :-))
22. 10. 2015 06:54
Tak to je bezva návod, s dovolením něco dobrého kopíruju do dnešního jídelníčku, moc lákavě si totiž jídlo připravit nedovedu :-) a tomuhle by neodolal snad ani můj muž , díky :-)
06. 09. 2015 20:24
Máš to krásně načančané a určitě i dobré...a pomazánku z řepy určitě zkusím. A pak prý že zdravá strava nemůže být super :-)
06. 09. 2015 18:23
Moc hezké a dekuji za ten recept na pomazánku z cervené repy, urcite vyzkousím:-))
02. 09. 2015 15:18
Pomazánku jsme s holkama objevily vloni. Červenou řepu omyješ, dáš ji do alobalu, osolíš, opepříš a zakámpneš ol.olejem. Utěsníš a doporučuji ji dát na nějaký plech nebo do pekáčku. Dáš do trouby na 180 na 2 hodinky ( vždy jich dělám víc i na Carpacio atd) no a pak ji necháš vychladnout, oloupeš a na jemno nastrouháš smícháš s tvarohem, osolíš, opepříš a já dávám i česnek. Luxusní :-) Návštěva na ní vždy tak nedůvěřivě hledí, ale první sousto vždy každého osloví :D
02. 09. 2015 10:51
Moc hezky to vypada! Obzvlast ta pomazanka z cervene repy me zaujala. Budu ji muset taky zkusit.
19. 11. 2014 22:03
Zítra si udělám pečenou zeleninku k večeři, už jsem ji dlouho neměla. Jen ten kozí sýr vyměním za něco jiného:-))).
aleachim
Aktuality
Kvíz o ceny
Ankety
Jaké nové recepty byste chtěli na STOBklubu?