TOPlist
Sledujte nás:

Kategorie potravin

Paštika mandlová
H T S

Zpět

Nutriční hodnoty na 100 g/ml

Energie: 1200 kJ
Bílkoviny: 10 g SAFA: 8.6 g
Tuky: 26 g Cukry: 1 g
Sacharidy: 3 g Vláknina: 0 g
Sůl: 1.4 g

Paštiky od různých výrobců se velmi liší, sledujte proto složení. Méně kvalitní výrobky často neobsahují téměř žádné maso. Vybírejte paštiku s vysokým podílem masa a nižším obsahem tuku. Paštiky mají však obecně velmi vysoký podíl tuku, jedná se navíc o tuk s nevhodným složením mastných kyselin, proto paštiky raději do jídelníčku nezařazujte.

Náhrada

Vhodnější variantou je například lososový nebo tuňákový krém, který obsahuje méně tuku a jedná se o tuk s příznivým složením mastných kyselin.

Sestavte si z databáze potravin vyvážený jídelníček!

Naši partneři