TOPlist
Sledujte nás:

Kategorie potravin

Pstruh (syrový)
H T S

Zpět

Nutriční hodnoty na 100 g/ml

Energie: 600 kJ
Bílkoviny: 18 g SAFA: 2 g
Tuky: 7 g Cukry: 0 g
Sacharidy: 0 g Vláknina: 0 g
Sůl: 0.1 g

Jedná se o sladkovodní rybu pocházející většinou z umělého chovu. Ryby je obecně vhodné zařazovat do jídelníčku, jsou zdrojem hodnotných lehce stravitelných bílkovin, zdraví prospěšných tuků, minerálních látek a vitaminů. Pstruh obsahuje přijatelné množství tuku a můžete ho zařazovat do jídelníčku.

Náhrada

Do jídelníčku zařazujte občas i tučnější mořské ryby, které obsahují zdraví prospěšné omega 3 mastné kyseliny.

Sestavte si z databáze potravin vyvážený jídelníček!

Naši partneři