Kategorie potravin
Tato tyčinka je složená z obilných vloček, glukózo-fruktózového sirupu, mouky, sušených brusinek, cukru, kukuřičných lupínků, kokosového tuku a dalších přísad. Obsah tuku je poměrně nízký, jedná se však o kokosový tuk, který je velmi bohatý na nasycené mastné kyseliny. Tyčinka je také bohatým zdrojem škrobu a cukru. Ze všech Corny tyčinek je tato tyčinka nejvhodnější díky nižšímu obsahu tuku a nižší energetické hodnotě. Ani tuto tyčinku však není vhodné pravidelně zařazovat do jídelníčku.
Náhrada
Vhodnější jsou müsli tyčinky s nižší gramáží, které obsahují méně cukru a mají nižší energetickou hodnotu. Ani ty však nemají zcela vhodné složení, při redukční dietě jsou vhodnější proteinové tyčinky, které mají díky vyššímu obsahu bílkovin příznivější složení, nižší glykemický index a zasytí na delší dobu.