Kategorie potravin
mléko, 18% ovocná složka (cukr, 25% jahody, 16% černý rybíz, 9% černý rybíz šťáva z koncentrátu, aroma), mléčné bílkoviny, zahuštěné mléko, cukr, jogurtová kultura. Jogurt s jahodami a rebarborou: mléko, 18% ovocná složka (cukr, 28% jahody, 11% rebarborová šťáva z koncentrátu, 11% rebarbora, barvící koncentrát z červené řepy, aroma), mléčné bílkoviny, zahuštěné mléko, cukr, jogurtová kultura. Jogurt s ostružinami a malinami: mléko, 18% ovocná složka (cukr, 25% maliny, 18% ostružiny, 7% ostružinová šťáva z koncentrátu, barvící koncentrát z červené řepy, aroma), mléčné bílkoviny, zahuštěné mléko, cukr, jogurtová kultura. Jogurt s višněmi a červeným rybízem: mléko, 18% ovocná složka (cukr, 22% červený rybíz, 22% višně, 6% višňová šťáva z koncentrátu, barvící koncentrát z červené řepy, aroma), mléčné bílkoviny, zahuštěné mléko, cukr, jogurtová kultura