Kategorie potravin
Matjesy 43% (filety ze SLEDĚ OBECNÉHO bez kůže (CLUPEA HARENGUS, FAO 27, způsob produkce: odlov, kategorie lovného zařízení: vlečné sítě), jedlá sůl, ocet kvasný lihový, dextrosa, glukosa, regulátory kyselosti: kyselina citrónová, citronany sodné, glukono-delta-lakton,látka zvýrazňující chuť a vůni:glutaman sodný, konzervanty:benzoan sodný, sorban draselný, barviva:Žluť SY, Ponceau 4R – mohou nepříznivě ovlivňovat činnost a pozornost dětí, kouřové aroma), marinované SLEĎOVÉ FILETY (SLEĎ OBECNÝ – CLUPEA HARENGUS), marinovaná cibule (cibule, ocet kvasný lihový, jedlá sůl), směs sterilované zeleniny (okurky, kapie, ocet kvasný lihový, jedlá sůl, cukr, koření) , řepkový olej, koření.