- Autor: madridacka
- Doba přípravy (min.): 20
- Uživatelský recept
- Porce: 2.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Brambory vařené (nesolené) | 200 |
Cibule | 80 |
Rama cullinesse | 10 |
Chřest | 300 |
Jihočeské máslo 82% | 5 |
Candát (syrový) | 250 |
Energetická hodnota celkem: 2328 kJ
Bílkoviny (g): 57,
Tuky (g): 15,
Sacharidy (g): 46,
SAFA (g): 4,
Cukry (g): 11,
Vláknina (g): 11,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 1164 kJ
Bílkoviny (g): 28.5, Tuky (g): 7.5, Sacharidy (g): 23, SAFA (g): 2, Cukry (g): 5.5, Vláknina (g): 5.5, Sůl (g): 0.5
Postup přípravy
Zelený chřest povaříme v páře, pak nakrájíme na cca 1 cm špalíčky, na rámě cullinesse zpěníme cibulku a na ní dáme ještě produsit. osolíme a opepříme. Mezitím ne pánvičce se lžičkou másla podusíme osoleného a okmínovaného candáta. podáváme s bramborem.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.