- Autor: martashi
- Doba přípravy (min.): 60
- Uživatelský recept
- Porce: 20.00
Ingredience
Dochucovadla:
vanilka
Energetická hodnota celkem: 6691 kJ
Bílkoviny (g): 73,
Tuky (g): 81,
Sacharidy (g): 144,
SAFA (g): 24,
Cukry (g): 52,
Vláknina (g): 11,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 335 kJ
Bílkoviny (g): 3.7, Tuky (g): 4.1, Sacharidy (g): 7.2, SAFA (g): 1.2, Cukry (g): 2.6, Vláknina (g): 0.6, Sůl (g): 0.1
Postup přípravy
Z mouky, mléka, vejce, prdopeče a oleje umícháme řidší těsto, upečeme při 180°C do růžova. Krém připravíme ze zakysané smetany, mouč.cukru a mletých ořechů. Prokrojíme korpus, promázneme krémem, zbytkem krému potřeme lehce korpus na povrchu, poklademe nakrájenými jahodami a dáme chladit do lednice. Želatinu připravíme podle návodu na sáčku (liší se podle výrobce) , necháme prochladnout a silikonovým štětcem potřeme povrch ovoce, necháme v lednici zatuhnout, pak postupně naléváme zbytek želatiny tak, aby bylo ovoce ponořené a necháme opět ztuhnout v lednici.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.