- Autor: hansrene
- Doba přípravy (min.): 45
- Uživatelský recept
- Porce: 6.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Sýr polotučný polotvrdý 30% průměr | 100 |
Olej olivový | 13 |
Italy Mozzarella | 125 |
Rajčata | 76 |
Smetana na vaření 12% | 215 |
Pesto penny | 30 |
Krůtí prsa bez kůže (syrová) | 1000 |
Dochucovadla:
Sůl, pepř, bazalka lístky
Energetická hodnota celkem: 8685 kJ
Bílkoviny (g): 285,
Tuky (g): 96,
Sacharidy (g): 15,
SAFA (g): 51,
Cukry (g): 14,
Vláknina (g): 1,
Sůl (g): 5
Energetická hodnota na 1 porci: 1448 kJ
Bílkoviny (g): 47.5, Tuky (g): 16, Sacharidy (g): 2.5, SAFA (g): 8.5, Cukry (g): 2.3, Vláknina (g): 0.2, Sůl (g): 0.8
Postup přípravy
Krůtí nařezat na silné plátky, na každý p!átek udělat čtyři kapsy na střídačku plnit plátkem rajčete s lístkem bazalky a do další kapsy plátek mozzarelly. Do pekáče nalít smetanu pár lžiček pesta, strouhaný sýr, položit maso posolit, popepřit a pokapat olejem. Péct na 180 stupňů 30 minut.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.