- Autor: shipka45
- Doba přípravy (min.): 30
- Uživatelský recept
- Porce: 2.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Pangasius (syrový) | 440 |
Máslo čerstvé nesolené | 20 |
Olej řepkový | 10 |
Citron | 50 |
Dochucovadla:
soľ, čierne korenie, mletá rasca , kari
Energetická hodnota celkem: 2782 kJ
Bílkoviny (g): 75,
Tuky (g): 31,
Sacharidy (g): 21,
SAFA (g): 10,
Cukry (g): 1,
Vláknina (g): 1,
Sůl (g): 0
Energetická hodnota na 1 porci: 1391 kJ
Bílkoviny (g): 37.5, Tuky (g): 15.5, Sacharidy (g): 10.5, SAFA (g): 5, Cukry (g): 0.5, Vláknina (g): 0.5, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Ryby osusime dame na pekac do ktoreho sme dali trochu oleja. Okorenime korenim na ryby, navrch dame platky citrona a maslo. Pecieme tak 10 min.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.