- Autor: martashi
- Doba přípravy (min.): 20
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Květák | 500 |
Mouka pohanková | 30 |
Máslo čerstvé | 5 |
Voda, minerální vody bez příchutě | 1000 |
Dochucovadla:
sůl,muškátový květ, bylinky
Energetická hodnota celkem: 1010 kJ
Bílkoviny (g): 9,
Tuky (g): 5,
Sacharidy (g): 43,
SAFA (g): 3,
Cukry (g): 15,
Vláknina (g): 18,
Sůl (g): 0
Energetická hodnota na 1 porci: 253 kJ
Bílkoviny (g): 2.3, Tuky (g): 1.3, Sacharidy (g): 10.8, SAFA (g): 0.8, Cukry (g): 3.8, Vláknina (g): 4.5, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Květák nakrájíme, uvaříme do měkka , polévku zahustíme máslovou jíškou nebo částí rozmixovaného květáku,ochutíme muškátovým květem a bylinkami, osolíme.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.