- Autor: hansrene
- Doba přípravy (min.): 15
- Uživatelský recept
- Porce: 3.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Bílek (syrový) | 34 |
Cukr třtinový hnědý | 11 |
Ricotta | 250 |
Kakao Holandské (v suchém stavu) | 4 |
Dochucovadla:
Na ozdobu mandle a máta
Energetická hodnota celkem: 1651 kJ
Bílkoviny (g): 23,
Tuky (g): 23,
Sacharidy (g): 22,
SAFA (g): 16,
Cukry (g): 20,
Vláknina (g): 1,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 550 kJ
Bílkoviny (g): 7.7, Tuky (g): 7.7, Sacharidy (g): 7.3, SAFA (g): 5.3, Cukry (g): 6.7, Vláknina (g): 0.3, Sůl (g): 0.3
Postup přípravy
Bílek a cukr dát do vodní lázně než se cukr rozpustí a poté ušlehat sníh, ušlehat ricottu s kakaem, poté vše smíchat a nechat chladit minimální 3 hodiny. 3 lžičky cukru, 1 lžíce kakaa, 1 bílek, balení ricotty.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.