- Autor: martashi
- Doba přípravy (min.): 40
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Krůtí prsa bez kůže (syrová) | 400 |
Brambory rané | 50 |
Salát hlávkový | 30 |
Okurka salátová | 50 |
Rajčata cherry | 50 |
Olej řepkový | 5 |
Dochucovadla:
sůl,pepř,bylinky
Energetická hodnota celkem: 2119 kJ
Bílkoviny (g): 94,
Tuky (g): 9,
Sacharidy (g): 12,
SAFA (g): 2,
Cukry (g): 3,
Vláknina (g): 2,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 530 kJ
Bílkoviny (g): 23.5, Tuky (g): 2.3, Sacharidy (g): 3, SAFA (g): 0.5, Cukry (g): 0.8, Vláknina (g): 0.5, Sůl (g): 0.3
Postup přípravy
Umleté krůtí maso smícháme s bylinkami solí a olejem, utvořené kuličky napíchneme na párátka a upečeme v troubě . V případě potřeby podlijeme vodou nebo vývarem. Po upečení dozdobíme párátko zeleninou a zapíchneme do půlek malých vařených brambůrek.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.