- Autor: hajekrad
- Doba přípravy (min.): 30
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Špekáčky | 80 |
Brambory (syrové) | 100 |
Cibule | 60 |
Olej běžný (řepkový, slunečnicový) | 15 |
Mouka pšeničná hladká | 20 |
Paprika bílá | 100 |
Dochucovadla:
sladká a trochu pálivé papriky, sůl
Energetická hodnota celkem: 2498 kJ
Bílkoviny (g): 15,
Tuky (g): 41,
Sacharidy (g): 41,
SAFA (g): 13,
Cukry (g): 6,
Vláknina (g): 5,
Sůl (g): 2
Energetická hodnota na 1 porci: 625 kJ
Bílkoviny (g): 3.8, Tuky (g): 10.3, Sacharidy (g): 10.3, SAFA (g): 3.3, Cukry (g): 1.5, Vláknina (g): 1.3, Sůl (g): 0.5
Postup přípravy
Zpěnit cibulku a na ní za restovat brambory, buřty a papriku. Zalít vodou a dusit asi 25 minut (než jsou brambory měkké. Zahustit moukou
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.