- Autor: madridacka
- Doba přípravy (min.): 15
- Uživatelský recept
- Porce: 8.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Cibule | 100 |
Okurky sterilované průměr | 100 |
Pribina tavený sýr s ementálem | 80 |
Feferony třešňové sterilované | 30 |
Majonéza Original (Hellmann´s) | 80 |
Kuřecí prsa bez kůže pečená (nesolená) | 400 |
Dochucovadla:
hořčice, worcester, sůl a pepř
Energetická hodnota celkem: 6157 kJ
Bílkoviny (g): 154,
Tuky (g): 86,
Sacharidy (g): 19,
SAFA (g): 21,
Cukry (g): 13,
Vláknina (g): 3,
Sůl (g): 4
Energetická hodnota na 1 porci: 770 kJ
Bílkoviny (g): 19.3, Tuky (g): 10.8, Sacharidy (g): 2.4, SAFA (g): 2.6, Cukry (g): 1.6, Vláknina (g): 0.4, Sůl (g): 0.5
Postup přípravy
Zbytky masa z grilovaného kuřete (u nás zbývají prsa) rozmixuji s majolkou, feferonkou a taveným sýrem. Okořením a nakonec vmíchám najemno nakrájenou cibulku a okurku.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.