- Autor: Slonik71
- Doba přípravy (min.): 45
- Uživatelský recept
- Porce: 8.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Vejce celé (syrové) | 220 |
Med včelí | 33 |
Mouka žitná celozrnná | 60 |
Energetická hodnota celkem: 2627 kJ
Bílkoviny (g): 32,
Tuky (g): 22,
Sacharidy (g): 74,
SAFA (g): 7,
Cukry (g): 28,
Vláknina (g): 5,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 328 kJ
Bílkoviny (g): 4, Tuky (g): 2.8, Sacharidy (g): 9.3, SAFA (g): 0.9, Cukry (g): 3.5, Vláknina (g): 0.6, Sůl (g): 0.1
Postup přípravy
Bílky vyšleháme se špetkou soli v pevný sníh vedle si vyšleháme žloutky s medem přidáme lžičku sody celozrnnou mouku a vmícháme sníh dáme do vymazané formy a poklademe ovocem
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.