- Autor: Natet
- Uživatelský recept
- Porce: 5.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Olej olivový | 60 |
Cibule | 100 |
Česnek | 20 |
Hovězí roštěná | 500 |
Cukr hnědý (řepný, třtinový) | 30 |
Rajčatové pyré | 30 |
Krájená rajčata | 800 |
Voda, minerální vody bez příchutě | 200 |
Fazole | 800 |
Energetická hodnota celkem: 10517 kJ
Bílkoviny (g): 161,
Tuky (g): 104,
Sacharidy (g): 189,
SAFA (g): 50,
Cukry (g): 63,
Vláknina (g): 3,
Sůl (g): 22
Energetická hodnota na 1 porci: 2103 kJ
Bílkoviny (g): 32.2, Tuky (g): 20.8, Sacharidy (g): 37.8, SAFA (g): 10, Cukry (g): 12.6, Vláknina (g): 0.6, Sůl (g): 4.4
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.