- Autor: Hanka Malkova
- Doba přípravy (min.): 10
- STOB recept
- Porce: 2.00
porce na fotce 140 g
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Česnek | 3 |
Řecký jogurt bílý 0% (Milko) | 140 |
Okurka salátová | 200 |
Dochucovadla:
kopr, sůl, pepř
Energetická hodnota celkem: 478 kJ
Bílkoviny (g): 16,
Tuky (g): 1,
Sacharidy (g): 12,
SAFA (g): 0,
Cukry (g): 6,
Vláknina (g): 2,
Sůl (g): 0
Energetická hodnota na 1 porci: 239 kJ
Bílkoviny (g): 8, Tuky (g): 0.5, Sacharidy (g): 6, SAFA (g): 0, Cukry (g): 3, Vláknina (g): 1, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Okurku nastrouháme, vymačkáme a slijeme přebytečnou vodu (můžeme vypít). Smícháme s řeckým jogurtem a ochutíme utřeným česnekem, solí, pepřem a nasekaným koprem.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.