- Autor: Hanka Malkova
- Doba přípravy (min.): 10
- STOB recept
- Porce: 2.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Bonduelle Čočka Vapeur | 265 |
Řepa červená | 200 |
Feta | 70 |
Polníček | 30 |
Slunečnicová semínka (nesolená) | 10 |
Olej olivový | 8 |
Energetická hodnota celkem: 2809 kJ
Bílkoviny (g): 39,
Tuky (g): 29,
Sacharidy (g): 56,
SAFA (g): 12,
Cukry (g): 19,
Vláknina (g): 16,
Sůl (g): 3
Energetická hodnota na 1 porci: 1405 kJ
Bílkoviny (g): 19.5, Tuky (g): 14.5, Sacharidy (g): 28, SAFA (g): 6, Cukry (g): 9.5, Vláknina (g): 8, Sůl (g): 1.5
Postup přípravy
Předvařenou červenou řepu nakrájíme na kostičky a smícháme se sterilovanou čočkou (případně můžeme využít uvařenou čočku) a omytým polníčkem. Zakápneme olivovým olejem a přidáme sýr feta a slunečnicová semínka.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.