- Autor: 1a234
- Uživatelský recept
- Porce: 2.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Rajčata | 400 |
Vejce celá průměr | 220 |
Dochucovadla:
cibule, pažitka
Energetická hodnota celkem: 1662 kJ
Bílkoviny (g): 33,
Tuky (g): 22,
Sacharidy (g): 18,
SAFA (g): 8,
Cukry (g): 10,
Vláknina (g): 4,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 831 kJ
Bílkoviny (g): 16.5, Tuky (g): 11, Sacharidy (g): 9, SAFA (g): 4, Cukry (g): 5, Vláknina (g): 2, Sůl (g): 0.5
Postup přípravy
Natvrdo uvařené vejce oloupene a překrojíme napůl.Vejce postavíme na šírší stranu a přikryjeme půlkou vydlabaného rajčete. Klobouček posypeme nadrobno nakrájenou cilulí, pažitku posypeme kolem vajíčka.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.