TOPlist
Sledujte nás:

FALEŠNÁ SVÍČKOVÁ V ZELENINĚ S JOGURTEM A DIVOKÝM KOŘENÍM

Zpět
  • Autor: BIGABSA
  • Doba přípravy (min.): 90
  • Porce: 3.00

ZDRAVĚJŠÍ VARIANTA SVÍČKOVÉ OMÁČKY. POUŽIJEME MASO Z MLADÉHO BÝKA - PRAVOU NEBO FALEŠNOU SVÍČKOVOU, PŘÍP. KÝTU.

Ingredience

Dochucovadla:

TYMIÁN (DLE CHUTI), JALOVEC, NOVÉ KOŘENÍ (OD KAŽDÉHO 5-10 KULIČEK), BOBKOVÝ LIST (4), SŮL, OCET.

Energetická hodnota celkem: 3679 kJ

Bílkoviny (g): 84, Tuky (g): 32, Sacharidy (g): 61, SAFA (g): 16, Cukry (g): 40, Vláknina (g): 11, Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 1226 kJ

Bílkoviny (g): 28, Tuky (g): 10.7, Sacharidy (g): 20.3, SAFA (g): 5.3, Cukry (g): 13.3, Vláknina (g): 3.7, Sůl (g): 0.3

Postup přípravy

NASTROUHAT MRKEV A PETRŽEL, CIBULI NAKRÁJET NA KOLEČKA. POLOVINU DÁT DO ZAPÉKACÍ MISKY, PŘIDAT MASO. OSOLIT, POSYPAT KOŘENÍM A ZAKRÝT ZBYTKEM ZELENINY. PODLÍT CCA 1dl VODY A LŽÍCÍ OCTA. PÉCT PŘI 200st. ASI JEDNU HODINU. PODLÉVAT VODOU DLE POTŘEBY. PO UPEČENÍ VYJMOUT MASO A KOŘENÍ, ZELENINU ROZMIXOVAT, PŘIDAT CCA 200g BÍLÉHO JOGURTU.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři