- Autor: martashi
- Doba přípravy (min.): 40
- Uživatelský recept
- Porce: 2.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Kapusta růžičková | 400 |
Šunka od kosti | 100 |
Gran Moravia | 20 |
Bluedino Gouda 45% | 30 |
Dochucovadla:
sůl, pepř, medvědí česnek
Energetická hodnota celkem: 2143 kJ
Bílkoviny (g): 48,
Tuky (g): 23,
Sacharidy (g): 27,
SAFA (g): 13,
Cukry (g): 9,
Vláknina (g): 16,
Sůl (g): 3
Energetická hodnota na 1 porci: 1072 kJ
Bílkoviny (g): 24, Tuky (g): 11.5, Sacharidy (g): 13.5, SAFA (g): 6.5, Cukry (g): 4.5, Vláknina (g): 8, Sůl (g): 1.5
Postup přípravy
Růžičkovou kapustu lehce povaříme, naskládáme do pečící formy vymazané a vysypané, dno pokryjeme nasekanou šunkou, na ni poskládáme na půlky nakrájené kapustičky a posypeme nastrouhaným sýrem .Dáme zapéct do trouby ,po deseti minutách polijeme smetanou, pečeme do růžova.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.