- Autor: hansrene
- Doba přípravy (min.): 30
- Uživatelský recept
- Porce: 2.00

Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Fazolové lusky mražené | 251 |
Smetana na vaření 10% | 189 |
Hotová jíška (v suchém stavu) | 31 |
Cukr bílý (řepný, třtinový) | 15 |
Ocet | 15 |
Energetická hodnota celkem: 2250 kJ
Bílkoviny (g): 12,
Tuky (g): 32,
Sacharidy (g): 48,
SAFA (g): 22,
Cukry (g): 26,
Vláknina (g): 9,
Sůl (g): 0
Energetická hodnota na 1 porci: 1125 kJ
Bílkoviny (g): 6, Tuky (g): 16, Sacharidy (g): 24, SAFA (g): 11, Cukry (g): 13, Vláknina (g): 4.5, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Fazolky 2-3 cm, dát do řvoucí osolené vodě, vařit do změknutí, fazolky vyjmout. Vodu slít, nechat trochu, zahustit jíškou, dochutit cukrem, octem a smetanou. Vložit fazolky a provařit, spojit chutě.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.